Sve najbolje o moderatorima

1. A brate opusteno. Ja sam Brusa cimao na Pvt svako malo da mi odabere nesto. Da je mod i sad bi to radio šta. Odakle bi imao 24 odbabrane 20 postera i 20 reakcija. Kvalitetom ne sigurno ha ha

2. cara u dupe se kara xD

3. ја стварно не видим што би овакав принт заузимао простор на хард диску

Pa eto, čisto toliko da sada na ovo...

а да сте се договарали стварно по принципу "ја теби - ти мени", јесте

...mogu opušteno da ti kažem da si lažovčina. Mada to nije novost.

4. што бих лагао, боли ме курац

запамтио сам и да имате заједнички дупли и да сте њему одабирали дефиниције

5. Otkud ja znam zašto, valjda baš zato što te boli kurac.

Imamo zajednički dupli, sve smo mu odabrali.

http://vukajlija.com/recnik/autori/215681

6. Stvarno? I kako to funkcioniše, imaju zajednički dupli, druže se na sportu, garant imaju i telefonske brojeve jedan od drugog i ondaaa.... Onda se pred drugim ljudima, na četu i na forumu, dogovaruju da izaberu definiciju sa zajedničkog? Kako su blesaviiii....

7. Eru brate ti stvarno ne znaš kada da staneš. Pa vidiš da te naguziše jebo ga ti i konstantno dolaziš po još.

8. g u ž e n j e
    f o r u m

9. Treba svaki dan guziti i njega i srbendu i djotu i rasnija i bazija i ko tu jos ima od tih debila

10. е кад сам коњ па не ухватим сличицу на време, сад ја испадам лажов а стварно ме боли курац за то више

11. Treba svaki dan guziti i njega i srbendu i djotu i rasnija i bazija i ko tu jos ima od tih debila

Rekao bih da je spisak možda i duži.

12. nemojte me guziti vise dobar bicu :(

13. Bač, ni ti ne znaš kad da staneš. Kakav to kafandžijski primer daješ mladom Kissu?

14. losh uticaj na mene nisam kriv :^(

15. baš vas je zabavno čitati

16. Ne brini, Kisse, broj Tolkinovih likova koji mogu poslužiti kao novi nadimak je impozantan.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.