Ко последњи победник 15

1. seko nema kolačića i to je tooo:)))

2. Ma plešem,idem pešaka svuda a ne taxijem,ne jedem kasno,idem na tai-chi...:)))
    kolači su out :)))

3. i ja sam nekada....

4. A ti ćeš tek da zablistaš kad se sredi noga,pa da uživaš!! :)))

5. tek.... al imam dobrog fizioterapeuta

6. Wow!!!Onda malo odugovlači :)))))

7. nista mi ne znaci.. ozenjen jadnik

8. E,jbg!

Ma,samo da tebi bude dobro,pa će sve lako!

9. salim se i nije nesto al je druzeljubiv...

10. ma bicu ko nova... kad izidjem da vidim malo sveta... bice dobro

11. moram da idem.. ljubim vas..

12. ajd,ona je uvek u trku...!!:)

13. ljudi pa cao vam!!!:)))

14. kako ste mi veceras?:) jel idete u provod?

15. ćao,mona,seka se uobrazila...c c c!!:)))

16. Lažeš,bato,znaš da nisam takvaaaa,šmrk,šmrk:'(

17. pa sta je sa sekom?:)

18. ma daaaa..a sutra,ću da pevam pre podne!:))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.