Hahahahahahaha.
Ali meni ni na kraj pameti nije bilo to što " vas dvoje" mislite. Uglavnom, ova tema ima ime, i na to se odnosio moj komentar. Ja, svašta, ova deca i omladina današnja...
Pa očigledno "omladinac",da tebi cela priča nije jasna,pa se pališ,na nešto što si suprotno razumeo...cela priča je POSLEDNJI..a šta ću ja da, postavljam ,A NE KOME ĆU DA POSTAVLJAM:)
to je moje......:))
ja sam svoje...našao,to mogu i javno da kažem!!!:)))
Šta sam mislio to nije bitno, bitno je da sam rekao ono što je trebalo. :)
ja (kao jos poneko:P) ne volim nesporazume... tako da...
ja sam samo svoja!!!! :)))
a vi se volite, necu vise da smetam...
pa ti rekao i zapalio..to se ne radi tako prijatelju..:))
merci,samo ti uživaj....KO TREBA, RAZUMEO JE:)))
To sto kažeš to nije istina. Mislim, to što svi vi oni, što bi naglasio, da propaganda, ovome, nije istina. :)
Merci, jel to neko reko da si njegova a ti samouvereno tvrdiš da si svoja, tj da nisi. Da znaš, ja te podržavam. Crko dabogda peder. :)
:drzi svijecu:
Pazi kosa da ti se ne zapali... :)
Ti toba-cco,bacaš buve ovuda,a onda se praviš,da ne kažem...okreni predhodnu stranu pa pročitaj šta si napisao!!!:(
i meci i ja smo ti na svoj način odgovorili...ako ti nije jasno..uši,pa ĆAO!!
:odapinje amorovu strijelu:
!!:)
Hahahahahahaha.
Ali meni ni na kraj pameti nije bilo to što " vas dvoje" mislite. Uglavnom, ova tema ima ime, i na to se odnosio moj komentar. Ja, svašta, ova deca i omladina današnja...
I ko tu aludira na nešto?? Ja il vi.... Hehe :)
:bem ti... opet mi je neko sipao neki alkohol u ovu flasu... izgleda sam promasila:
Pa očigledno "omladinac",da tebi cela priča nije jasna,pa se pališ,na nešto što si suprotno razumeo...cela priča je POSLEDNJI..a šta ću ja da, postavljam ,A NE KOME ĆU DA POSTAVLJAM:)
to je moje......:))
http://img213.imageshack.us/img213/4927/kruskaky4.jpg
:a da ih ja pustim da se prepucavaju?:
Šta god da si hteo reći, u pravu si. Neću komentarišem, jer nećeš priznati da si se ispalio pa da jebe rak raka...
Al, opušteno, skroz si me raspametio i zajebao sa tim " omladinac". + do neba :)
:nesto mi je poznata ova flasa...:
:pogodila sam rakove?!?!?!:
A pa i ti mene i tebi +++,malo si se prešao,za "decu i omladinu".....c c c !!!:))