Ко последњи победник 15

1. ja sam svoje...našao,to mogu i javno da kažem!!!:)))

2. Šta sam mislio to nije bitno, bitno je da sam rekao ono što je trebalo. :)

3. ja (kao jos poneko:P) ne volim nesporazume... tako da...
    ja sam samo svoja!!!! :)))
    a vi se volite, necu vise da smetam...

4. pa ti rekao i zapalio..to se ne radi tako prijatelju..:))

merci,samo ti uživaj....KO TREBA, RAZUMEO JE:)))

5. To sto kažeš to nije istina. Mislim, to što svi vi oni, što bi naglasio, da propaganda, ovome, nije istina. :)

6. Merci, jel to neko reko da si njegova a ti samouvereno tvrdiš da si svoja, tj da nisi. Da znaš, ja te podržavam. Crko dabogda peder. :)

7. Pazi kosa da ti se ne zapali... :)

8. Ti toba-cco,bacaš buve ovuda,a onda se praviš,da ne kažem...okreni predhodnu stranu pa pročitaj šta si napisao!!!:(

i meci i ja smo ti na svoj način odgovorili...ako ti nije jasno..uši,pa ĆAO!!

9. :odapinje amorovu strijelu:

10. Hahahahahahaha.
    Ali meni ni na kraj pameti nije bilo to što " vas dvoje" mislite. Uglavnom, ova tema ima ime, i na to se odnosio moj komentar. Ja, svašta, ova deca i omladina današnja...

I ko tu aludira na nešto?? Ja il vi.... Hehe :)

11. :bem ti... opet mi je neko sipao neki alkohol u ovu flasu... izgleda sam promasila:

12. Pa očigledno "omladinac",da tebi cela priča nije jasna,pa se pališ,na nešto što si suprotno razumeo...cela priča je POSLEDNJI..a šta ću ja da, postavljam ,A NE KOME ĆU DA POSTAVLJAM:)
    to je moje......:))

13. :a da ih ja pustim da se prepucavaju?:

14. Šta god da si hteo reći, u pravu si. Neću komentarišem, jer nećeš priznati da si se ispalio pa da jebe rak raka...

Al, opušteno, skroz si me raspametio i zajebao sa tim " omladinac". + do neba :)

15. :nesto mi je poznata ova flasa...:

16. :pogodila sam rakove?!?!?!:

17. A pa i ti mene i tebi +++,malo si se prešao,za "decu i omladinu".....c c c !!!:))