Ко последњи победник 15

1. Ćao cvetićuuuuuu :)

2. Ćao, Predrazinjo! :))

3. O Predraže, ubode ga i ti na ovoj igri a? ;-)

Čestitamo, čestitamo...

4. Posle one pobedu u real life-u, ovo mi je prva i jedina na Vuki, Džoni :)
    Skinuo sam mrak :)))

5. Eto Predraže, da i ti više ne budeš nevin na Vuki...;-)

6. Dosta sam i izdržao... :)))

7. A šta ćeš brate...Ja eto malo guglam po netu, da vidim od koje bi bolesti mogao da obolim...Tako sam se razočarao u ovaj svinjski grip...;-(

8. Pa,pa,paranoja...pa,pa,paranoja...:)))

9. Ma,teorije zavere..:))

10. Mora da je Nidži sve potaman... ubaci, sinak, jedno kamenče da te žulja... čisto da imaš neki problem :)))

11. Teorije zavere, teorija zavere....;-) Jes predraže sve mi je potaman!;-)

12. Nemoj da mu kvariš ugođaj,Predrage :))))

13. Jeste Predraže, što kvariti penzioneru ugodjaj odlaska kod lekara, čekanje u red za kojekakve analize i rezultate...Tamo uvek ima još puno drugih penzosa kojima je dosadno pa bi da se druže!

14. A ja moram da se šalim kad si ti Nidžo već tako vedar lik :)

15. Prosto zaslepljuje koliko nam je Nikola raspoložen:)))
    Ali,s obzirom na činjenice-ja ne bih glavu digla od depresije da sam na Nidžinom mestu..ipak si jak,Nidžo,k'o kineski zid! :)))

16. Vedar...E da me vidiš sada-pocrneo sam od temperature što me ubi ovih dana! Al ima tu još nešto zanimljivo-od subote otkako sam bolestan na definicije i postere sam "zaradio " oko 550 plusića(za sada ;-) ). Svinjski grip deluje na smisao za humor!

17. Snimio sam ti poslednje postere, slatko sam se nasmejao... žena nepresušni izvor inspiracije :)))

18. Što je najcrnje, ja stvarno imam kvalitetan brak, a pišem crnjake iz bračnog života samo takve!

19. Žene su UVEK izvor svake inspiracije :)))

20. BolE te, staješ drugima na muku :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.