Jeste Predraže, što kvariti penzioneru ugodjaj odlaska kod lekara, čekanje u red za kojekakve analize i rezultate...Tamo uvek ima još puno drugih penzosa kojima je dosadno pa bi da se druže!
Prosto zaslepljuje koliko nam je Nikola raspoložen:)))
Ali,s obzirom na činjenice-ja ne bih glavu digla od depresije da sam na Nidžinom mestu..ipak si jak,Nidžo,k'o kineski zid! :)))
Vedar...E da me vidiš sada-pocrneo sam od temperature što me ubi ovih dana! Al ima tu još nešto zanimljivo-od subote otkako sam bolestan na definicije i postere sam "zaradio " oko 550 plusića(za sada ;-) ). Svinjski grip deluje na smisao za humor!
Ćao cvetićuuuuuu :)
Ćao, Predrazinjo! :))
O Predraže, ubode ga i ti na ovoj igri a? ;-)
Čestitamo, čestitamo...
Posle one pobedu u real life-u, ovo mi je prva i jedina na Vuki, Džoni :)
Skinuo sam mrak :)))
Eto Predraže, da i ti više ne budeš nevin na Vuki...;-)
Dosta sam i izdržao... :)))
A šta ćeš brate...Ja eto malo guglam po netu, da vidim od koje bi bolesti mogao da obolim...Tako sam se razočarao u ovaj svinjski grip...;-(
Pa,pa,paranoja...pa,pa,paranoja...:)))
Ma,teorije zavere..:))
Mora da je Nidži sve potaman... ubaci, sinak, jedno kamenče da te žulja... čisto da imaš neki problem :)))
Teorije zavere, teorija zavere....;-) Jes predraže sve mi je potaman!;-)
Nemoj da mu kvariš ugođaj,Predrage :))))
Jeste Predraže, što kvariti penzioneru ugodjaj odlaska kod lekara, čekanje u red za kojekakve analize i rezultate...Tamo uvek ima još puno drugih penzosa kojima je dosadno pa bi da se druže!
A ja moram da se šalim kad si ti Nidžo već tako vedar lik :)
Prosto zaslepljuje koliko nam je Nikola raspoložen:)))
Ali,s obzirom na činjenice-ja ne bih glavu digla od depresije da sam na Nidžinom mestu..ipak si jak,Nidžo,k'o kineski zid! :)))
Vedar...E da me vidiš sada-pocrneo sam od temperature što me ubi ovih dana! Al ima tu još nešto zanimljivo-od subote otkako sam bolestan na definicije i postere sam "zaradio " oko 550 plusića(za sada ;-) ). Svinjski grip deluje na smisao za humor!
Snimio sam ti poslednje postere, slatko sam se nasmejao... žena nepresušni izvor inspiracije :)))
Što je najcrnje, ja stvarno imam kvalitetan brak, a pišem crnjake iz bračnog života samo takve!
Žene su UVEK izvor svake inspiracije :)))
BolE te, staješ drugima na muku :)