Seks turizam

1. Bushido, jesi li uzeo insulin, nervozan si.

2. Još ako naletim na neki dobar šit, nigde kraja mojoj radosti, jbg, naviklo se na krdžu u ovoj jebenoj Srbiji.

3. Ok, Valdemare, shvatili smo: ti si kul, konzumiraš cigaret–marihuanu. Jeez...

4. Zasto bi iko placao za seks?

5. toliko kul stvar zvuci nekul kad je nazoves cigaret-marihuana

6. Hahhhaha, cigaret-marihuana :) Ja sam kul, pušim cigaret-marihuanu. Valsinarbe, iz koje si ti priče ispao, držali te u kavezu do dvadesete godine?

7. Jednom sam ušao u bar i tražio "jedan alkohol".

8. Trebalo je da tražiš tri alkohola, da se malo središ, pribereš, okuražiš i opustiš. Jbg, ovo je sajt koji je počeo kao rečnik slenga, a ti si na njemu jedini čovek koji sleng ne zna. Ovo "cigaret-marihuana" zvuči kao nešto iz medicinske literature, a JEEZ kao nešto iz nekog sitkoma.

9. hello i want one whore and one cigaret marihuana.
    here you are
    thank you where i can find sex with goat for my friend valsinarb?

10. cigaret-marihuana zvuci kao nesto sto kaze baka katica

11. dve cigaret-marihuane za poneti i sok od ceđene pomorandže pls

12. путничка кућа ти је ове године у атини, мош бонкати без да плаћаш смјештај, а и балкан флексипас је 53е, што значи да можеш и до границе са турском, ту има ма нема чега нема

13. hi im from serbia..novak djokovic you know?
    oh yes serbia..what do you want
    i want one cigarete of marihuana and one euroblok

14. da ne znam valsinarba i da nije bas nesto upucen u ulicni sleng kako tu stoje stvari i da mi trazi marihuana-cigaret odmah mi pomislio da je pandur i to onaj sami pocetnik pandur

15. May I have one cigarette-marijuana and two dominant trannies, please? And for my wife, errr... Half a gram of your finest hashish and two musculous sailors would suite just right, my good sir.

16. Hej, druže, gde se mogu završiti drogom? (namig-namig)

17. cao,druze,jel imas droge hocu da se drogiram i pobegnem od svojih problema,jedan marihuana-cigaret bi mi bas pomogao

18. блајвага за Амстердаме причаш?

Da..

E sto kaze Busido, Atina... kaze mi Grk da fazon imas deo grada gde kucnes na vrata, vidis da li ti se svidja (isti princip kao u Amstu) i da je fazon cena 10-20e.. i inace da su cene 20,30e... ja ga pitao vise puta, kao jesi siguran da je 10e, on u fazonu yes malaka..pa eto, ko voli nek' izvoli...

Ima i u Berlinu za 30,40...

Ortak moj recimo uzme halo oglase, i nadje tamo, kaze da za 3000 moze odlicna picka da se nadje, fazon samohrana keva, bivsa odbojkasica, nema pare da izdrzava dete, pa se dere od kurac. A moze i gabor neki da ti uleti.. Ili moze Kristina Ferari za 50e.. :D

EDIT:

Još ako naletim na neki dobar šit, nigde kraja mojoj radosti, jbg, naviklo se na krdžu u ovoj jebenoj Srbiji.

Brate ovde samo shit sad i ima...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.