Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hej, prijatelju, želim da poboljšam kvalitet svoje percepcije univerzuma, možeš li mi pribaviti jednu Homer Simpson acidu?
valsinarbe, nije da sam malogradjancina koja oce da se pohvali drugovima seljacinama (ti nemas ni takve) da sam jebo u inostranstvu, nego ne mogu da kazem mami i tati da idem na 4-5 dana u banovce jer ce misliti da idem da se drogiram ili da radim nesto lose
Tenore, putnička kuća, iako zamišljena kao kuća gde svako može da odsedne, ipak je više za one koji su u njenoj realizaciji učestvovali. Tako da bi bilo kul da s naglasi da se na neki način doprinese istoj, ako se planira tamo. Kažem, može i ovako svako da bane, ali meni bi bar bilo glupo.
Brate upoznao sam lika koji je zelo da boravi u toj putnickoj kuci. Ako je jos 1 posto ljudi kao on,, momentalno bih se roknuo garant... Uvek ima hostela za male pare, zajebi..
izvinite, zeleo bih da probam marihuanu.gde mogu da dodjem do toga
Bvdlga, putnička je bila do jaja u Granadi. Ekipa ljudi je bila gotivna i ko god je u toj zajednici ljudi njemu je dobro, jer su to ljudi koji se mahom poznaju i zajedno prave te akcije. Zato i kažem, kada neko rendom bane, teško da može da mu bude gotivno.
Kapiram to sve, ali ovaj lik je u najmanju ruku bio cudan. U hostel ga ne bih pustio.
Elem, Pezose, idi u Rumuniju na kurve, kapiram da su i dalje jeftine.
http://www.reactiongifs.com/r/2011/05/lurker.gif
Pa dobro, verovanto neki vlasuraljokuda je bio. Ne moš da sudiš na osnovu te lobanje. Doduše ni ja ne bih mogao da spavam baš po putNičkim kućama, kapiram tvoju poentu.
E, jebeš seks, nego kako u Pragu da završim travu, ili psilocibe, zna li neko? Idem početkom jula. Znam da je polulegalno, a ne bih se petljao sa Pakistancima, Turcima, šta znam, pogotovo što prvi put idem tamo, da ne najebem bez veze.
Ортак ми пре неки дан послао слику, пише кофишоп БАБА, испред њега људи стоје на киши и чекају, каже да дошао на ред после 10 минута. Има вутре од 10 евра, од 15, и каже да кида, да ово наше овде не може да се мери са тим тамо. Тако да мислим да ћеш се лако снаћи.
znaci svaki put kad procitam valsdrkarov post setim se njegovog instagram profila, tvitera i kao da prodrem u njegovo osecanje brte dojaja sam trazim alkohol u lokalu
pisao bih jos ali me ogranicava 150 karaktera jbg.
kaka ckapica
Super, hvala!
Где је балкан флексипас 53 јура???
U Petom elementu.
тачно, да, али ја мислим да свако кога жеља мине да одсједне тамо барем прочита основне ствари о путничкој, и да ће сходно томе гурнути неке паре, колике год
џорди, флексипас је 53е ако си U26. ако будеш узимао, мало се распитај, немој узимати на прву јер није све тако бајно, на примјер, за неке (дуже) линије је потребна резервација, која кошта
ту комфор није на страни путника али ја сам одсједао у рупетинама од хостела, наравно за неке мизерне паре, мада је и тај комфор најмање битна ствар након атинских ноћи хаха, контам да ће ми баш испуцати курчинела око тога да ли спавам у врећи или на воденом кревету
Na turizmu na turizmu ljutog seksovanja.
https://pbs.twimg.com/profile_images/1979623485/borat.jpg
U Sofiji kurve dobre povoljne.
Zaljubljen sam u jednu kurvu. Pravu kurvu, nije metafora