Seks turizam

1. Petare Pane Pezo$e, imaš 18 godina. Istetoviraj na čelu: „PUŠI KURAC, RODITELJU”. To će im dati ideju da želiš veću autonomiju.

2. Ti si sa 18 imao svoju firmu i stan i bio osoba nezavisna od roditelja? Mejmune jedan verovatno si sa 18 bio student raspali i dobijao svako jutro po 70 dinara za kuvani djevrek i sokic a ako si kenjao koliko i sada pekari su ti djevrek ostvljali ispred pekare da ne ulazis uopste jer davis

3. Pseto stićiće te Vlasuljareva ruka i u Bečmenu. Jednog dana ima da dođe na okupljanje sa mačetom i ima da krene da se sveti. A posle će policiji da kaže kako je prirodni selektor i kako ga je priroda odabrala. To su te glave, ne zajebavam se. Pogledaš mu instagram profil i vidiš da je asocijalni bednik - mizantrop koji skladišti svoje duboke komplekse i frustracije u dubinama svoje napaćene duše, dok mu stan smrdi na leševe i muve. Iskreno, lika treba ozbiljno shvatiti. Bar vi što idete na okupljanja...

4. Pa ja bih se plasio da imam svinje. Za svinje.

5. Punoletni Petar Pan Pezo$ koji bi da "jebe kurve" u inostranstvu, ali se plaši roditeljske preke reči. Hteo bi da bude odrastao i dete u isto vreme.
    Kakva je to kognitivna disonanca? Kakva je to diskrepancija? Znam još reči. Kakva je to divergencija? Kakva je to inkongruencija? Kakva je to socijalna asimetrija? Strukturalna heterofilija?

6. Svilinbare zahsto si plagijatorisao post sa drkanjem i svinjama. Dodushe preveo si ga, pa si mogao da unesesh i umetnichi dojam.

Ti si plagijator. To ti radis.
    Ti radish to.

7. Nije plagijat, to je bila postmodernistička vežba iz intertekstualnosti.

8. Nije plagijat, to je bila postmodernistička vežba iz intertekstualnosti.

Ne znam, meni liči na plagijat.

Yeah because you screenshot something that doesn’t show any motion. The video shows him drawing back as if he is going ot punch the guy.
    Your mother jerks off pigs. She gets down on her knees and crawls through the pigpiss mud slop and snuggles up to the pig, her fingers tracing along it’s belly until she finds it’s cock. She begins tugging and stroking as her twat moistens, her breasts swelling and her nipples begin to stick out like erasers on a fresh #2 pencil. She grunts with satisfaction as the pig begins eagerly thrusting into her hand, her grip now tightening to maintain control of the pig’s greasy corkscrew cock. She lowers her head to watch the cock work in her hand, groans with satisfaction and begins working her clit with her other muddy hand, her hips gyrating with the rhythm of the pig’s thrusting.
    “Oh fucking jesus god yes..” she gasps. She changes positions, still maintaining control of the feverishly thrusting cock as the pig’s squealing intensifies. She leans forward and with her lips almost touching the pig’s ear, she whispers your name and begins to shudder. She turns her attention again to the pigs swollen member rocking in her hand. She presses it between her hand and her face, the pig thrusting it against her cheeks as she drools. With a massive grunt and a high pitched squeal, the pig’s balls explode, beginning a massive shower of hot, sour pig jizz. You mother cups one hand under the fountain of steaming genetic material gathering it in her hand as the thrusting comes to an end. The pig shudders and begins to walk to the trough of slop in the corner of it’s pen, but your mother tackles it to the ground. She lifts it’s tail and smears the handful of pig load into the pig’s own fetid butthole, turning flakes of crusty pig shit into a pigshit-pigjizz mud slop on the pigs ass. Now she tilts her head to the sky and screams your name, not once, not twice, but three times. She slams her face full force into the pig’s butthole and it’s wreath of shitsemen pudding, her tongue machine gun flicking the rim and then burying itself to the hilt inside the pig’s hot colon. Your mother works her tongue around the inside of the pigs ass, and then as a few incoherent syllables escaped her now brown lips, spurts of female ejaculate spurt from her pulsating cunt. Exhausted, she collapses in the mud, rolls over onto her back, and lights a cigarette. She takes one long drag, looks again to the sky, and speaks your name one last time before she drifts off to sleep.
    That’s your mom. Your mom does that.

Postmodernistički pristup zahteva malo više od običnog prevoda. Mada se tvog ne sećam sasvim dobro, ali mislim da je to to.

9. Au jbt koja blamčuga. Čekaj sada da izgugira odgovor i da ga konvertuje sa engleskog u srpski. Bednik

10. Evo, ovo bi bio postmodernizam.

Твоја мама музе краве. Она се спушта на колена, на под прекривен свежим сеном на којем крава лежи, она не види добро, али њени искусни прсти напипавају место где се налази кравље виме. Она почиње да вуче и цима док јој се груди надимају од очекивања мириса свежег млека, којим храни своју децу. Нежно се осмехне кад крава згрчи виме, и онда започиње масажу да би виме опустила и ослободила пут за проток хранљиве беле течности. Сагиње се да би боље видела кравље виме, јер у стаји је прилично мрачно. Док музе, нешто је засврби по леђима, она једном руком настави да музе, а другом крене да се чеше по рамену: вероватно је ујед комарца то. Ритам чешања у једном тренутку се поклапа са ритмом муже.
    „О, Господе драги, да...“ рече пошто је најзад чешањем одагнала несносан свраб. Онда мења позицију, још увек држећи у рукама топло кравље виме, док крава уздише од задовољства због пражњења набреклог и болног вимена. Она нагиње главу ка крављој глави, почиње да јој шапуће: „Шаруљо, хранитељко моја, како бих ја без тебе ову моју нејач одгајила.“ Потом опет посвећује пуну пажњу вимену. Чврсто, јаким покретима, измуза белу текућину, а на уста јој пошла пљувачка док мисли какав ће кајмак од тог млека да направи. У тренутку када је и последњи млаз из вимена доспео у канту за мужу, крава уздрхта и одахну, а твојој мајци мало се топлог млека просу по руци. Она га скупи у шаку. Крава се затим отресе и оде у свој ћошак поред јасли, да настави оброк. Али мајка крену за њом, и руком која је још била помало мокра од просутог млека крену да милује сапи хранитељке њене породице. У том тренутку погледа у небо, па прошапта трипут твоје име, са љубављу, знајући да ћеш и овог дана имати шта да једеш, и да ћеш одрасти у паметног и доброг човека, о коме ће се причати. Угледавши да се крави око репа и на стражњици накупило сувише скореле балеге, јер штала не беше добро почишћена јуче, мајка узе са љубављу да је чисти, док се у том мистичном тренутку поистовећивала са хранитељком породице, јер, наравно, хранитељке су биле обе. Када је завршила, помало исцрпљена, седе на столичицу за мужу, подлакти се и запали цигарету. Повуче један дуг дим, погледа навише, и изговори још једном твоје име пре него што је мисли одлуташе некуда другде, ко зна где.
    То је твоја мајка. Твоја мајка ради то.

11. Samo morončina koja Vukajliju shvata preozbiljno može da napiše da je ovde nešto plagijat. Baš ste gedže.

12. Ћути, тебра, и буди срећан што се испоставило да је плагијат. Сад кад се зна да тај коментар није део твоје фантазије, испада да и ниси баш толики болесник за каквог те овде сматрају. То је позитивно, знаш?

13. Добро, није плагијат, да си навео извор било би лепо, али ок. Међутим, није ни постмодернистичка вежба из интертекстуалности. Ово моје горе би можа могло да прође као нешто сл., али твоје је превод.

14. Btw, i sve definicije (osim "Budi muško") su mi prevodi starih videa The Amazing Atheist-a (dok mi je dotični još uvek bio zanimljiv), a budući da ste gedže, niko nije provalio do sada. LOL, skoro niko.
    http://i.imgur.com/k7ZbqRr.jpg

Zašto? Zato što me apsolutno boli reproduktivni organ za Vukajliju, ljude na njoj i kakav utisak ostavljam ovde. Nisam jedan od onih kao što su Cara i kompanija koji tvrde da su ovde da se "dobro zezaju", a zapravo su sve ovo shvatili kao karijeru i svaki put kad im neko protivreči ili ih loži dobiju meltdown koji je, premda zanimljiv za čitanje, veoma blamantan kad sagledaš širu sliku.

15. Zato što me apsolutno boli reproduktivni organ za Vukajliju, ljude na njoj i kakav utisak ostavljam ovde.

Za nekoga ko ovo tvrdi suviše se trudiš sa objašnjavanjem na sajtu za koji te boli reproduktivni organ.

16. Ne trudim se. Ja to radim veoma lako i fluidno.

17. Ti radis to fluidno. Ti radis to.

18. дајте власинин инстамић.

19. Btw, i sve definicije (osim "Budi muško") su mi prevodi starih videa The Amazing Atheist-a (dok mi dotični još uvek bio zanimljiv), a budući da ste gedže, niko nije provalio do sada.

Pod pretpostavkom da si veoma čitan, to bi još i imalo nekog smisla, ali ovako ispada da pošto ljudi ne gledaju stare video-klipove The Amazing Atheist-a, i ne čitaju tvoje definicije, ukupno 4, ljudi su gedže. Dobro, Branislave. Ali ako ti ja kažem da si gedža zato što na primer nisi čitao ništa od Embrouza Birsa ili Silvije Plat, ne daj bože Jurija Poljakova, Vasilija Aksjonova, ili Kristofa Ransmajera, da li sam onda u pravu? Jer ja navodim ozbiljne stvari, svetske pisce, a ti proglašavaš gedžama ljude koji nisu gledali nekog tamo vlogera. Uozbilji se, čoveče.

20. ve definicije (osim "Budi muško") su mi prevodi starih videa The Amazing Atheist-a (dok mi dotični još uvek bio zanimljiv), a budući da ste gedže, niko nije provalio do sada

Da sam Džimi mene bi sad bilo blam.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.