Ti si sa 18 imao svoju firmu i stan i bio osoba nezavisna od roditelja? Mejmune jedan verovatno si sa 18 bio student raspali i dobijao svako jutro po 70 dinara za kuvani djevrek i sokic a ako si kenjao koliko i sada pekari su ti djevrek ostvljali ispred pekare da ne ulazis uopste jer davis
Pseto stićiće te Vlasuljareva ruka i u Bečmenu. Jednog dana ima da dođe na okupljanje sa mačetom i ima da krene da se sveti. A posle će policiji da kaže kako je prirodni selektor i kako ga je priroda odabrala. To su te glave, ne zajebavam se. Pogledaš mu instagram profil i vidiš da je asocijalni bednik - mizantrop koji skladišti svoje duboke komplekse i frustracije u dubinama svoje napaćene duše, dok mu stan smrdi na leševe i muve. Iskreno, lika treba ozbiljno shvatiti. Bar vi što idete na okupljanja...
Pa ja bih se plasio da imam svinje. Za svinje.
Punoletni Petar Pan Pezo$ koji bi da "jebe kurve" u inostranstvu, ali se plaši roditeljske preke reči. Hteo bi da bude odrastao i dete u isto vreme.
Kakva je to kognitivna disonanca? Kakva je to diskrepancija? Znam još reči. Kakva je to divergencija? Kakva je to inkongruencija? Kakva je to socijalna asimetrija? Strukturalna heterofilija?
Svilinbare zahsto si plagijatorisao post sa drkanjem i svinjama. Dodushe preveo si ga, pa si mogao da unesesh i umetnichi dojam.
Ti si plagijator. To ti radis.
Ti radish to.
Nije plagijat, to je bila postmodernistička vežba iz intertekstualnosti.
Ne znam, meni liči na plagijat.
Postmodernistički pristup zahteva malo više od običnog prevoda. Mada se tvog ne sećam sasvim dobro, ali mislim da je to to.
Au jbt koja blamčuga. Čekaj sada da izgugira odgovor i da ga konvertuje sa engleskog u srpski. Bednik
Evo, ovo bi bio postmodernizam.
Samo morončina koja Vukajliju shvata preozbiljno može da napiše da je ovde nešto plagijat. Baš ste gedže.
Ћути, тебра, и буди срећан што се испоставило да је плагијат. Сад кад се зна да тај коментар није део твоје фантазије, испада да и ниси баш толики болесник за каквог те овде сматрају. То је позитивно, знаш?
Добро, није плагијат, да си навео извор било би лепо, али ок. Међутим, није ни постмодернистичка вежба из интертекстуалности. Ово моје горе би можа могло да прође као нешто сл., али твоје је превод.
Btw, i sve definicije (osim "Budi muško") su mi prevodi starih videa The Amazing Atheist-a (dok mi je dotični još uvek bio zanimljiv), a budući da ste gedže, niko nije provalio do sada. LOL, skoro niko.
http://i.imgur.com/k7ZbqRr.jpg
Zašto? Zato što me apsolutno boli reproduktivni organ za Vukajliju, ljude na njoj i kakav utisak ostavljam ovde. Nisam jedan od onih kao što su Cara i kompanija koji tvrde da su ovde da se "dobro zezaju", a zapravo su sve ovo shvatili kao karijeru i svaki put kad im neko protivreči ili ih loži dobiju meltdown koji je, premda zanimljiv za čitanje, veoma blamantan kad sagledaš širu sliku.
Za nekoga ko ovo tvrdi suviše se trudiš sa objašnjavanjem na sajtu za koji te boli reproduktivni organ.
Ne trudim se. Ja to radim veoma lako i fluidno.
Ti radis to fluidno. Ti radis to.
дајте власинин инстамић.
Pod pretpostavkom da si veoma čitan, to bi još i imalo nekog smisla, ali ovako ispada da pošto ljudi ne gledaju stare video-klipove The Amazing Atheist-a, i ne čitaju tvoje definicije, ukupno 4, ljudi su gedže. Dobro, Branislave. Ali ako ti ja kažem da si gedža zato što na primer nisi čitao ništa od Embrouza Birsa ili Silvije Plat, ne daj bože Jurija Poljakova, Vasilija Aksjonova, ili Kristofa Ransmajera, da li sam onda u pravu? Jer ja navodim ozbiljne stvari, svetske pisce, a ti proglašavaš gedžama ljude koji nisu gledali nekog tamo vlogera. Uozbilji se, čoveče.
Da sam Džimi mene bi sad bilo blam.
Petare Pane Pezo$e, imaš 18 godina. Istetoviraj na čelu: „PUŠI KURAC, RODITELJU”. To će im dati ideju da želiš veću autonomiju.