Seks turizam

1. Btw, i sve definicije (osim "Budi muško") su mi prevodi starih videa The Amazing Atheist-a (dok mi dotični još uvek bio zanimljiv), a budući da ste gedže, niko nije provalio do sada.

Ne znam kako da ti ovo saopštim, ali me zabole kurac da li si ti plagirao nekog padavičara sa neta. Te tvoje definicije su i onako golo govno na koje sam lagano dao minus, a realno me nije ni zanimalo da provaljujem da li su originalne ili ne.

2. Ljudi, dajte link za taj instagram profil :D

3. Hehe, ja sam vukajlijaški selebriti, ekspert–autor i nosilac izabranih definicija koje čak nisu ni moje. Mada, jedna je moja orižinal i ta je takođe izabrana. Tako da možeš samo da prihvatiš da mi popušiš neverovatno uzbudljivi penis, Gonzo. Ja sam car careva koji caruje nad carevima. Zajebao sam sistem, i mogao sam da se izvučem s tim da mi danas nije posebno dosadno. :)

4. Da zajebao si sistem. Evo siguran sam da ti se svi mi divimo, a evo i aplauza klap:klap:klap:klap
    Šteta da takav genije ne bude prepoznat i priznat.

5. Kakav divan primer ontogenetskog razvoja... Svakako, nabolje. Pozdravljam.

6. Аааа власуљаров инстаграм.... видјех синоћ накратко и почех да размишљам да упишем социјалну патологију или тако нешто. Какав јадник бокте. Ма шта јадник, отирач.

7. Dajte taj instagram u pvt

8. ne treba ti pvt, evo prati tragove http://lmgtfy.com/?q=valsinarb90+instagram
    EDIT sad ni meni nece

9. :(((. Samo mi izašao tnjiter i tumblr.

10. Kako popraviti sve?
    Skupimo nekoliko miliona evra putem donacija i damo ih Raši Andriću da snimi “Kad porastem biću Kengur 2”. Onda svi bioskopi i domovi kultura u Srbiji potpišu ugovor da će da ga prikazuju samo jedno veče i to svi u isto vreme. Tako da svi oni koji žele da vide film mogu samo tada da ga pogledaju. Na pola filma, vrata sale se zaključaju spolja, i otrovni gas ispuni prostoriju i pobije sve koji su unutra. Posle toga, ostali problemi u Srbiji bi mogli da se reše za nedelju dana.

11. Kad bih imao kćerku, dao bih joj neko ime koje kaže “laka sam, poseduj me”, kao što su Lola ili Žana; i tako bih zarađivao pare – svako veče po nekoliko stotina evra.

Kad bih imao sina, dao bih mu ime Kobra. KSSS-KSSS! <– onomatopeja kobre
    Ali bih ga celog života zvao nekako šonjavo, recimo Kobi… dok jednog dana ne ubije čoveka. Onda bih mu svečano rekao: “Sine, tvoje pravo ime je Kobra, KSSS-KSSS!”

Ili bih ga od malih nogu trenirao da bude nindža. I onda kad mi kasirka ne vrati tačan kusur, pošaljem njega da je ubije:
    — Kobro, eliminiši.
    — DA, OČE!

12. Punoletni Petar Pan Pezo$ koji bi da "jebe kurve" u inostranstvu, ali se plaši roditeljske preke reči. Hteo bi da bude odrastao i dete u isto vreme.
    Kakva je to kognitivna disonanca? Kakva je to diskrepancija? Znam još reči. Kakva je to divergencija? Kakva je to inkongruencija? Kakva je to socijalna asimetrija? Strukturalna heterofilija?

Све је рекао овим.

13. Hahahaha najjace da sam ti procitao neku definiciju, mozda neku ako sam slucajno naleteo

Mada i da jesam ne bih povezao sa tim tvojim sto si ga plagirao jer nemam pojma ko je taj ali ako se i on lozi na svinja trip onda je i on poremecen ko i ti

14. Branislav je miljenik svoje bake. Baka smrdi ima godinu dana. I ne odgovara mu na pitanja više. Ne mesi mu baka kolače. Nema one dobre stare idile kada zajedno gledaju Trezor na RTS. Baka je ljuta na Branislava. Baka smrdi. Čak i odbija da ustane iz stolice, ima godinu dana. Ide toliko daleko da se i ne pomera. Odbija da diše. Ljuta je. Ali Branislav joj uredno donosi hranu i čaj svakoga dana, što ona odbija da uzme. Branislav je miljenik svoje bake.

Mika Antić

15. Bushido bolesniji od brastisalva. Jebiga, svilbranas bar prevodi te svoje postove, ovaj paćenik to iz glave lolololo

16. I stvarno, koja je razlika onog basliravog posta i ovog bachmanovog

Branislav je miljenik svoje bake. Baka smrdi ima godinu dana. I ne odgovara mu na pitanja više. Ne mesi mu baka kolače. Nema one dobre stare idile kada zajedno gledaju Trezor na RTS. Baka je ljuta na Branislava. Baka smrdi. Čak i odbija da ustane iz stolice, ima godinu dana. Ide toliko daleko da se i ne pomera. Odbija da diše. Ljuta je. Ali Branislav joj uredno donosi hranu i čaj svakoga dana, što ona odbija da uzme. Branislav je miljenik svoje bake.

Ovo ti je kad prochitash da ti se ogadi ruchak na tri dana.
    Kancer uma

17. Valsinar je idotina, koja i kad uvidi da greši pre bi pojeo svoje govno nego priznao. Uvek on ima neko objašnjenje, ali zapadnjak. Granjka je isti fazon samo istočnjak. A ovaj kurac bachman je takva jedna patogena parazitina da to vukajlija nikad nije imala. Stanje uma dizaster.

Zajdeničko: tri debelokožca koja furaju "ozbiljan trip" na sajtu za igranje haksa i agara.

18. ja kad bi imao para ja bi platio jednu crnkinju pa bi onda presao na belkinju.posle toga bi trazio two marihuana cigarettes al one od kojih se samo smejes i smejao bi se