Prijava

Moskvich i Glomaz pozivaju vas, preostale autore, da nastavimo sa žalbama koje šaljemo moderatorima i da se štrajk ne prekida sve dok se ne uvedu noviteti:

1. Da se odbanuju članovi
2. Da se izaberu modovi koji će imati vremena da pravedno i redovno rade na Vukajliji
3. Da se novi moderatori izaberu demokratski, tj, da ne prihvatamo samo reshenja koja nam se nametnu. Zhelimo ljude koji ce ze zalagati za interese autora, a ne one koji su podlozhni volji gazdi u Briselu.

ja podrzavam predlog broj jedan,za predlog broj dva me boli kurac

Dok nas ima predaje nema

Dodaj da se novi moderatori izaberu demokratski, tj, da ne prihvatamo samo reshenja koja nam se nametnu. Zhelimo ljude koji ce ze zalagati za interese autora, a ne one koji su podlozhni volji gazdi u Briselu.

Zhivela Vukailia!

Dodao sam. Živela Vukajlija!

SVE ODREDA VAS BANOVATI!!! JEDINO NE ATIFA, ON JE TURCIN TO MU JE DOVOLJNA KAZNA!

Najbolji je primer da ne postoji moderisanje normalno, to što ni Dačak ne traži odabranu više. Sve prslo :(

ZA!!!!
A prvi je Marko i slični njemu srali kako transferišem kad sam namirisao nemoral kod modova... niko nije video vatru koja je počela da tinja HA
http://vukajlija.com/forum/teme/56030-autori-biraju-moderatora

trebamo pravedne modove a ne psihopate koji maltretiraju ljude i igraju se boga

vreme je za promene

Vo iz kupusa

Podrshka do kraja!

el znaš nastavak lolo

E strate datum je bio 11 09 2013 eee otkad je Gugi pričao ccccc

Tako je! Bez maltretiranja i psihopatologije! Vukajlija nije sajt vladavine, već humora i dobre bleje. Podrška za Vukajliju!

Boli me kurčina mnogo, sve krvavi i vene nabreču od pucanja, posto ste kolektivno grupa idiota, podrzavam prvvi predlog, prvo zbog Ola pa zbog Šomare.
Ostali su bezvredni jer neće imati uticaja s obzirom da je sajt mrtav, ovako će biti jos dublje pokopan jer će lejmara da ga oblije dok banovi ne isteknu. Pretuzna i prejadna slika. Modovi ne moraju nista da rade, jebiga, sadrzaj je puka nepovratna proslost, zivi forum koliko toliko.

O boze, beda nas jebe u supak, cim je CELT poceo da stricuje hahahaha. Kelt ae bezi. Smore.
Jebote izgledas kao tu jedan paćenik iz kraja koji se okuplja i s decom pegla meksiko. Zatim pocne da proziva klinca od 13 kako je feget i kako se ne buni lad ga maze po butini, naduri se i ode kući. Ae bezi.

Пошто на побуну позивају нови људи који нису тал, кал и дно, придружујем се и подржавам отпор против лошег система. Све три трачке позива су коректне, јасне и недвосмислене и треба да буду спроведене у дело.

Модови, или пушћајте вукајлијашко робље да се ослободи ваших ланаца, или сте га најебали као српска привреда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!