Prijava

Ko god da je ostavio post podrške, nije grešan, pa i ako je zajeb u pitanju. A šta ako je..., Dve opcije, ako je zajeb, proplivali smo, pa šta onda! A šta ako nije?
Sa annom sam kontaktirao preko msn-a pre ovog dešavanja. Nije mi žao ni jedne postavljene reči ovde, niti imam nameru da isterujem pravdu. Kao što sam rekao, nije problem ni ako proplivam, ali je problem ako je devojka stvarno u tom stanju? Ružno bih se osećao, i verovatno ružnije ako je stvarno u komi, nego da je ovo zajebancija, a ja kao neki ludak postavio post ovde, pa se sad svi smeju.

U neku ruku bih volio da je sve ovo zajebancija, i da joj nije ništa, i da mi se svi smejete.
Ali uvek ostaje (?)

КО што неко рече... "Доказали смо да смо хумани и да смо разумни људи".

Сад сам звао. Не дају податке ни о једном пацијенту ником, осим члановима уже породице, а ја се представих као школски друг на почетку. Јебига. :)
Нек позове ако хоће неко женско с умилним гласићем, мој је глас прилично био јутарњи. :)

Него, где су они постови од синоћ где је Севаст рекао да је звао? Или сам ја то синоћ истриповао? :)

Ниси се утриповао Џими.Један од постова др. Драгана Дабића Јанковића је био јуче на средини стране , а сад је на врху...

Bila sam danas do Anninih roditelja, oni ce danas ici do VMA i zamolice doktore da puste dvoje vas sa vukajlije, da joj odete u posetu i da se uverite da se ovde niko ne zajebava, nadam se da ce vam dozovoliti posto pustaju samo porodicu. Inace Anne La Moon se zove Mirjana Ilic, samo se retko gde podpisuje kao Mirjana Ilic, i na face-u sevaste joj je bio nik Anne La Moon. Aleksandra, Annina drugarica.

Ljudi
Ovo sada prelazi svaku granicu dobrog ukusa
Ova tema je postala cista sprdnja, smatram da nema potrebe da ide iko sa Vuke na odelenje intenzivne nege gde se i najbilizi tesko pustaju. Ali ko voli nek izvoli.
Aleksandra Anina drugarice, malo je opasno da dajes licne podatke o svojoj najboljoj prijateljici na internetu pogotovo sto je ona u komi i ne moze da ti da dozvolu...
Pozeli joj sve najbolje (bez obzira dal je u komi ili je u skoli) stvarno sve i u svakom slucaju nadam se da ce biti ok.
Moderatori dajte bre zakljucajte ovu sprdnju.

Ja sam Dzimiju poslala na pvt detaljnije o ovome, kada mi jave Annini roditelji ja ili Dr Jankovic javljam vama da li moze, mene ne zanima ko ce da ide.
I sevast nisam komentarisala ostale postove, jer necu da se raspravljam kada sam u pravu. A to ce se i dokazati. Aleksandra, Annina drugarica.

Jano, a sta drugo da kazem kada se svi zajebavaju i izmisljaju price o zivotu moje najbolje drugarice, sta mislis kako je meni, a kako ce tek biti njoj kada i ako se probudi, ma boli me uvo vise, pistie, ispraznite se, izmisljajte, ja sam svoje rekla, ajde cao. Aleksandra, Annina drugarica.

zbog užasnog oftopika zatvaram ovu temu.

ljudi koji žele da pruže podršku anne la moon neka to učine preko privatnih poruka, pošto su se pojeidinci nekakvim užasnim diskusijama žestoku udaljili od teme.

sve u svemu drugari, šta god da je istina ili laž, potpuno je nebitno, ovakav vid agresije pojedinih članova uopšte nije bio fin. žao mi je što gasim temu, ali izgubila je poentu i kontrolu.