U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
svi moji poznanici upražnjavaju seks iz ljubavi STRIKTNO
Ne vređaj pokojnika.
treba se zabrani i mrs u kurac idi zali se medjunarodnim serarotorima za ljucka prava
Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
Помоли се Господу, семе сотонино.
Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
Овим речима те разрешујем греха, сине.
jebotebog
Не галамите, молим вас! Пустите Бохора да почива у миру!
хахахах анђелко бог
ahhahaahh
Anđelko, respekt za ovo.
http://i.imgur.com/2KZzVdG.jpg
ispravi ovo,mali ker,boh je 87. godiste
Da, ali je dve godine bio u inkubatoru, to se ne računa.
Kako je ker pažljiv, na sve je mislio. Jel i Prepodobni Inkubator Toplotvorac posvećen vodicom i pokopan kraj Bohora?
anželko preplodio
najjača tema na sajtu
EDIT: bohor - kupaju ga
http://www.dodaj.rs/f/21/VE/nvDIc4D/sadasd.jpg
Izvini brat moj sto propustih tvoj pokop, imao sam nekih problema sa vizom.
:(((
desi jbt
Eo brat, radio neki moleraj po zapadu..
da li si lepio bombe spermom svojom?? kazi mi?