- P
nisam puno cim se secam da si ti dobar autor i volis moje defincje turk
- P
ne lazu nase neprospavane noci ljubavi
- М♦
Pa pošalji mi to jbg
- М♦
Sto se mene tice nema razlike. Ako lik ume pravilno da ga postavi i da mu izgura sav vazduh i da odrzava dugu erekciju da bi ga zategao i ako mu jos pritom ne skine sav lubrikant prstima dok ga postavlja i naravno ako je za sebe uzeo odgovarajuci (jer svakom kurcu odgovara odredjena vrsta kondoma, ne moze svaki da koristi) prijace i meni i njemu osim ako jos nije alergican na lateks, ali postoje kondomi bez lateksa.
E, sad vecina ne ume dobro da ga postavi (postavi ga dobro samo u onoj meri da moze da pruza zastitu, ali ne i da mu bude udobno, ali i partnerki, uglavnog ga svi stavljaju na brzinu i onda mogu samo da pizde kad spada ili kad zulja). Naravno da je super i bez!!! Super je jer nema sta da ti spada i zulja, ali nije sigurno! ja se bez kondoma mogu jebati samo sa stalnim partnerom i koji je zdrav, a sa ostalima KONDOM MOLIM!!!
Ako, treba ja cu lepo da ga postavim i ima da bude ko bog!!! ja znam da mu jebem kevu, istisnem sav vazduh i da odrzavam erekciju i kul smo i on i ja!!!
Morala sam biti prosta, ali oprostite!!! - М♦
Secam se kao da je juce bilo. Cetvrti oktobar 2009. godine, topla jesen, Manjes park, Barracuda i ja na klupi. Da nam je neko rekao da ce povrsno cetovanje na Vukajliji preci u nesto vise ne bismo poverovali, ni vi ne biste poverovali.
Na danasnji dan, pre godinu dana Barracuda i ja smo postali par.
Zelim sa celom Vukajlijom da podelim svoju radost!
Ova tema je ujedno i poklon Barracudi za godinu dana.
________________________________________________________________Sreco,
Nisam imala para da ti kupim poklon, pa sam resila da napravim ovu temu. Hteo si nesto od srca i evo ja ti sve ovo pisem od srca.
Najlepsih godinu dana u svom zivotu provela sam s tobom. Ako sam se ikad smejala iz duse to je bilo sa tobom. Nema toplijeg zagrljaja od tvog i nema toplijih ociju od tvojih. Jedino s tobom sam to sto jesam bez straha da cu biti odbacena. Ti si jedini koji me voli onakvu kakva jesam sa svojim vrlinama i manama.
Volim te.Radmila
Zelim da je odslusas. Slusaj reci jer sam pesme birala prvenstveno zbog reci. Ispod svakog spota su ti reci pesme. - М♦
Nmg da verujem da je posle ovakvih izjava ljubavi barakudi drkala dazhajku ispod stola na slavi... zene su kurve
- М♦
https://vukajlija.com/forum/teme/5365-naj-cupika-na-sajtu?strana=2#post_210655
Ovde su stajale slike njenog dupeta u tangama
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.