Sprdaonica

1. Mora nova tema, nema vraćanja na staru, tek smo tad u kanalu.

2. Ne može da se loguje jbg, dok mu ne izrastu novi prsti.

3. 100 страна и кита, време је за нову тему!

4. е дабоме, идемо на жајкову тему "жајк уме жајк зна", можда пређе срећа нека луда и на нас.

5. Otvori temu Žajkaro, samo nas ti možeš spasiti.
    I stavi popa obavezno.
    http://forum.krstarica.com/images/smilies/Pop.gif

6. Da je došlo ono Dekijevo kontam da bi uzeo kamion od druga da vas sve iskupim po Srbiji i u klabing da vas vodim. 35 kvota matori

7. je l vredi noćas nešto da se stavlja? klipersi na 206.5+ i šta još?

8. jebote bog kolko mi je nesto krivo ceo dan danas, prvo jedna tekma pa druga...jebem ti sve..

9. Ja dekijevo odigrao u singlu za 200 kinti i vezao to sa one tri što je Boho kačio da kruži po fejsu.

Da pogodiše deky i coa, bilo bi oko 150 jevreja. Ovako kita, ali tu je noć i južnoamerikanci za vadjevinu.

10. Šarić 10.5+
    Pulen 11.5+
    Gist 9.5+
    Tomić 11.5+

Joj Tomiću serem ti se u usta!!!!!

11. E majku im fasisticku u usta nesposobnu jebem sto je najgore namesteno bilo 1/1 ovi magarci iz kortrajka bukvalno stoje a ovi balvani numeju da uteraju

12. Mogao sam sada namrljan ici na kurve

13. Sad moram jebem svoju devojku koja je inace seks bomba i bivsa misica e zivote tezak li si

14. E ps, ne sprdam se uopste, 2 penala cista kao suza za Anderleht nisu dosudjena.

15. armin te prokleo deku

16. Bole me kurci ja puko samo 6k. Ovo cimerovi tiketi naložio sam lika na anderleht oće da me ubije.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.