Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pricamo poslovno, nema mesta shosevima
Pseto, jel ono stvarno tvoj tiket?
Lepo si sakrio uplatno mesto Bečmen.
SUPER TIKET
CARDIFF BRISTOL CITY tgg gg3+
CLERMONT LENS ug 2+
Uplata: 350
isplata:2600
probaću i tačne rezultate
Bilbao - Gijon 2:1
Cardif - Bristol 2:2
Clermont - Lens 1:1
Uzdravlje
do pobede
idemooooooo
Žale koja kombinacija je tgg?
oba daju gol
i tri ili više golova na meču
Zašto onda brate 4 sloga g?
tgg pa gg3+?
Zar ne treba tgg3+
Papete mesecno bez smanjivanja glavnice
Predrage uplatno mesto je jakovo tamo.je najblizi kazino
Uzmem 250k i za 3 meseca vracam 289k?
isti ku*ac Bohore
A gde brate tvoj tiket, od kad ti igraš za 20 kinti tiket... da je 20 evra pa da ti verujem lol
Ok uhvacen sam. Ortak odigrao i jos peglamo teksas pratimo neke mecece sega bila sprdnja totalna
Papete glup si kao kurac
Стварно нема смисла Шоми23, сад си спрцо сав свој кредибилитет.. Али, сва срећа па сам данас срео ортака из клупе, игра другу српску лигу, каже да....
Beroe - Slavija 2-x
Jbg nisam stigao ranije da vam javim. Evo počinje.
Pozdrav prijatelji,evo dugo me nije bilo. Konačno sam pronašao pravi izvor. Vjerovatno ću Vam dati dojavu kao dokaz da se uvjerite ali ona će biti tek nešto prije početka meča i biti će svega 20tak minuta,zbog širenja informacija. Sa izvorom surađujem od 7 mjeseca i do sada nije bilo problema. Bilo je svega 6 dojava,ali su sve naravno prošle. Zamoljavam sve da like i share status jer me nije dugo bilo i da ljudi(vaši prijatelji) uzmu dojavu na vrijeme te da dobiju novac, jer poslije neće biti "nisam vidio". Eto mislim da je to korektno od mene. Hvala vam još jednom na razumijevanju.
Like,Share
Pozdrav prijatelji,evo dugo me nije bilo. Konačno sam pronašao pravi izvor. Vjerovatno ću Vam dati dojavu kao dokaz da se uvjerite ali ona će biti tek nešto prije početka meča i biti će svega 20tak minuta,zbog širenja informacija. Sa izvorom surađujem od 7 mjeseca i do sada nije bilo problema. Bilo je svega 6 dojava,ali su sve naravno prošle. Zamoljavam sve da like i share status jer me nije dugo bilo i da ljudi(vaši prijatelji) uzmu dojavu na vrijeme te da dobiju novac, jer poslije neće biti "nisam vidio". Eto mislim da je to korektno od mene. Hvala vam još jednom na razumijevanju.
Like,Share
Верујем у Жајков Кардиф.
http://i.prntscr.com/77e550ed5ed24e56a847648cb8096ee1.png
E jel zna neko sta je uradio Omladinac neki, tipa treca liga istok, igrao za vikend?
TO je kao bio kec dojava, imalo valjda se igra u pin betu ili nesto tako.
EDIT: Hah, ladno doslo, 2-1 igrali protiv Cementa.. :D :D :D
http://www.dodaj.rs/f/1D/J8/30c0vMAf/mi.jpg
eo jedan tiket dok se zagrevate do početka večerašnjeg AKCIJSKOG TIKETA
.
.
.
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=6Jw3SNO9BhI
deki jel ovo ozb jbt da trknem do kladze?/