Ajde čisto da obavestim za večeras:
- Deron Vilijams se sinoć povredio u trećoj četvrtini, otišao u svlačionicu i nije se vraćao. Kažu da nije ništa ozbiljno, ali pošto je koleno u pitanju, ko će ga znati. Džaval Mekgi još povređen, Čendler Parsons je day-to-day.
- Za Nikse i dalje ne igra Aflalo i još par nebitnih igrača, za Atlantu Sefološa ne igra večeras.
Hah pa bune se ljudi što nisu videli da ne igra Hauard sinoć, pa rekoh bolje da javim, za slučaj da neko hoće da stavi kuću na utakmice večeras. Zlu ne trebalo.
Nikolase koja je po tebi najbolja domaca kladionica da se napravi racun?
Da su dobre kvote, da ima dosta igara i da nema ogranicenja tipa da ne moze NBA utakmica i igrac na isti tiket itd.
tor&ma
90% šanse da će Gej igrati, nije bio na šuterskom treningu, ovo se ne sme propustiti da se odigra minus
Moja analogija sa porađanjem žene bila je uspešna, Gejčina stao na 16 opaa.
Da su dobre kvote, da ima dosta igara i da nema ogranicenja tipa da ne moze NBA utakmica i igrac na isti tiket itd.
Soker sigurno nema ograničenja po pitanju tog vezivanja, za maxbet nisam siguran, pročitaj u pravilima, ali mislim da ti je soker ubedljivo najbolji..
lečki_mrav
- Deron Vilijams se sinoć povredio u trećoj četvrtini, otišao u svlačionicu i nije se vraćao. Kažu da nije ništa ozbiljno, ali pošto je koleno u pitanju, ko će ga znati. Džaval Mekgi još povređen, Čendler Parsons je day-to-day.
- Za Nikse i dalje ne igra Aflalo i još par nebitnih igrača, za Atlantu Sefološa ne igra večeras.
Deron verovatno igra, videćemo kasnije da se juri minus
probacu i pseta i dekija
Mmmm probaj me medeni
Sine pa ne igramo fantazi
Uuu nasao sam dobru igru protiv autsajdera. Stay tuned !
Hah pa bune se ljudi što nisu videli da ne igra Hauard sinoć, pa rekoh bolje da javim, za slučaj da neko hoće da stavi kuću na utakmice večeras. Zlu ne trebalo.
Uuu nasao sam dobru igru protiv autsajdera. Stay tunned !
https://www.youtube.com/watch?v=ANxlKJELiPs
http://i.imgur.com/BI97TUc.png
Spremite se, za pola sata ćete dobiti sigurne tipove za danas !
Pap, Soker i nijedna druga.
http://i.imgur.com/Mh3WMDy.png
bem ti jedinstvo, sad mi milo sto ste ispali
Soker
Niko ni hvala da kaze a
Jebem vam kosmos bas
kosmodisk
dajte igrace za EL nocas
90% šanse da će Gej igrati, nije bio na šuterskom treningu, ovo se ne sme propustiti da se odigra minus
Moja analogija sa porađanjem žene bila je uspešna, Gejčina stao na 16 opaa.
Soker sigurno nema ograničenja po pitanju tog vezivanja, za maxbet nisam siguran, pročitaj u pravilima, ali mislim da ti je soker ubedljivo najbolji..
Deron verovatno igra, videćemo kasnije da se juri minus
Hahahaha znam Nebojsu Pavlovica iz Kotrajka, on je muz ujnine sestre. :D
Jedan poziv moze da promeni sve !
Beroe - Bansko ggI&ggII
deky je l' opet izliv neslanog humora ili stvarno smrducka, daj neke informacije konkretnije? U mocartu kvota 30, u sokeru 35
Kad počinje ovo Dekijevo? Čupavi ne zajebavaj se meni ćeš vratiti pare krsta mi ako ne objasnip!!!