Neverovatan kvalitet papira, još štampa u boji, ovo mora da prolazi!11111 Sve im jebem lopovsko, milioni ovakvih tiketa po netu kruže, izvali stoka da radi u krštenom softveru i napravi tiket nepostojeće kladionice, a naivna stoka plaća dojave
Neca Milosavljević igra za Beroe, nameštaju na boga ne misle klub od toga živi nisu prodali igrača 20 godina. Moj cimer mu brat rođeni. Šta jebeno nije jasno? Vidite, ja kad se tekma završi u Bugarskoj ne verujem u rezultat. Zato igram uvek svako kolo Beroe i svako kolo budem dobar. Sad sam recimo igrao 5k gg, 2.5k ggI, 2.5 ggI&ggII, može da dođe sve, može dođe 1/3 možda padnem - bole me kurci. Igram samo u Socceru u Koc, imam ortaka koji je tamo menadžer, okrenem fonom, tiket dve godine od kladionice nisam video.
Ovo delim sad sa vama da bih se iskupio za prošli put, a i tad nisam hteo da vam dam, jer znam da ste sirotinja što ne zna singl da odigra, već sam ostavio tip kad je počela tekma.
Sinoć sam bio dobar na 1PP Juve i xpp Milan tako da me opet napominjem bole kurci za 10 soma.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I meni se cini da je soker, al u Novom Sadu ih ima 3 samo. Nikad mi nisu usput, a ovaj jedan u kojem sam bio mi je neljubazan jako.
Maksbeta ima na svakih 200 metara u Novom Sadu, al oni imaju to pravilo glupavo da ne moze igrac i utakmica.
E pseto nisam ja pustio buvu u gradu, odmah u startu da se ogradim. :D
Zvacu ujnu da vidim kakva je situacija, mozda je vec uplatila tiket i bezbrizno ceka pocetak utakmice
Soker najjače kvote ima. Kad je u Mocartu 27 u Sokeru je 33 fazon, tolika je razlika. Eventualno 365 i oni dobri su.
Jebi ga, vredi se iscimati
Kad počinje ovo Dekijevo? Čupavi ne zajebavaj se meni ćeš vratiti pare krsta mi ako ne objasnip!!!
15:30. deky bolje da se javiš, dobićeš geometarsku mafiju na grbači
Poslednje što će onom kamerom izmeriti je grobna parcela
Ovo piči po fejsu hahaha
http://imgur.com/Cu5g65X.jpg
Tako je. Onda će na sajt moći da dolazi samo preko satelitske linije, a zna se koliko je megabit po sekundi skup kod Svetog Petra
I Blagoju da se zabrani postovanje ovde jer jučerašnji fejl na Šalke 1x i 2+ i Šarloa 3+ je nedopustiv
Blagoja ume košarku al ga fudbal koči
Neverovatan kvalitet papira, još štampa u boji, ovo mora da prolazi!11111 Sve im jebem lopovsko, milioni ovakvih tiketa po netu kruže, izvali stoka da radi u krštenom softveru i napravi tiket nepostojeće kladionice, a naivna stoka plaća dojave
Ispraticu mozda Sipca sa 200 kinti, ukoliko zajebe naci cu ga i posrati mu se u kapu, onu ljusku nojevog jaja.
Torima samo debil ne vidi da tiket je nepostojeći takvi i treba da pucaju
Neca Milosavljević igra za Beroe, nameštaju na boga ne misle klub od toga živi nisu prodali igrača 20 godina. Moj cimer mu brat rođeni. Šta jebeno nije jasno? Vidite, ja kad se tekma završi u Bugarskoj ne verujem u rezultat. Zato igram uvek svako kolo Beroe i svako kolo budem dobar. Sad sam recimo igrao 5k gg, 2.5k ggI, 2.5 ggI&ggII, može da dođe sve, može dođe 1/3 možda padnem - bole me kurci. Igram samo u Socceru u Koc, imam ortaka koji je tamo menadžer, okrenem fonom, tiket dve godine od kladionice nisam video.
Ovo delim sad sa vama da bih se iskupio za prošli put, a i tad nisam hteo da vam dam, jer znam da ste sirotinja što ne zna singl da odigra, već sam ostavio tip kad je počela tekma.
Sinoć sam bio dobar na 1PP Juve i xpp Milan tako da me opet napominjem bole kurci za 10 soma.
Axaxaxa mrš pičko čupava. Daj jače argumente tipa je l sigurno ovo? XD
Deky koliki iznos preporucujes da se stavi?
http://www.dodaj.rs/f/41/eh/7ceakwl/2015-10-29-13-59-52.png
Evo kako igra Bansko. Treba li da napomenem da sam već dve godine u Pirotu? bliža Sofija nego Niš.
zamolio bih šomija i nikolasa da mi daju po dvojicu iz evrolige
po meni bi jankunas mogao da bude sigurica dana, igra protiv gejbrijela koga su natrpali i gist i dolman. granica 9.5, jbg, moraće da se proba
pored njega možda gist 9.5+, samardo semjuels 10.5+, de kolo 16.5+, markiz hejnz 12.5-
jbg, mocart i njihova ponuda
Karsijaka(-4.5) H1
Cska M. 89.5+
Efes(-15.5) H1
Makabi 163.5+
Laboral 2
Barsa 151.5-
------------------------------------------
Dibler 12.5+
Vajt 9.5+
Ročesti 14.5+
Aleksander 9.5+