Ja bi doso al se bojim kakve igle klete
Joj
http://i.imgur.com/s6k8TAd.png
Hahahahaha jebem ti dan krvavh
Automacki na grupu izbacijo sam
Hahahahahahaahhaha
Treba skriptu naraviti da se rađardovi postovi direkunu uključuju u TV SG da studentice mekike miluju nezhno nakon pogleda čežljivih u mensi
Ja još uvek razmišljam kakav je to genije zapravo.
:) chekao sam 46,27,79,20 iako imam auto besan alfa 159 1.9 jtd samo da bih ga sreo sa sintisajzerom pod mishkom al jbg :(((
ima i kad drkaju ali to su amateri.profesionalci ne drkaju
Staph labokv znam čodu. i nemanju geometra naće te u gradu kicxmu tje ti slo mi i
Zamisli rađ izlazi iz basa sa sintijem pod mišku, rancem na leđima i vezane dve kike ko pipi duga čarapa koje skakuću onako kako hoda Inače ovaj jebeni zic njegov za 10 minuta na grupi ima fazon 70 lajkova
Wow
coda deki i neca sta cete da mi radite, nemojte samo da me gadjate tresnjama
He
Ima da ti odstetujemo set top box
Šta da recitujem?
Uskliknimo s ljubavlju
SVETI SAVA NA TAVANU SPAVA DOŠO ĐAVO PA GA ZAJEBAVA
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ja bi doso al se bojim kakve igle klete
Joj
http://i.imgur.com/s6k8TAd.png
Hahahahaha jebem ti dan krvavh
Automacki na grupu izbacijo sam
Hahahahahahaahhaha
Treba skriptu naraviti da se rađardovi postovi direkunu uključuju u TV SG da studentice mekike miluju nezhno nakon pogleda čežljivih u mensi
Ja još uvek razmišljam kakav je to genije zapravo.
:) chekao sam 46,27,79,20 iako imam auto besan alfa 159 1.9 jtd samo da bih ga sreo sa sintisajzerom pod mishkom al jbg :(((
ima i kad drkaju ali to su amateri.profesionalci ne drkaju
Staph labokv znam čodu. i nemanju geometra naće te u gradu kicxmu tje ti slo mi i
Zamisli rađ izlazi iz basa sa sintijem pod mišku, rancem na leđima i vezane dve kike ko pipi duga čarapa koje skakuću onako kako hoda
Inače ovaj jebeni zic njegov za 10 minuta na grupi ima fazon 70 lajkova
Wow
coda deki i neca sta cete da mi radite, nemojte samo da me gadjate tresnjama
He
He
Ima da ti odstetujemo set top box
Šta da recitujem?
Uskliknimo s ljubavlju
SVETI SAVA NA TAVANU SPAVA DOŠO ĐAVO PA GA ZAJEBAVA