mislim da je kad oduzmes profile,striceve,haksove,agare na vukajliji jedan od najvecih smradova ovde rasni i to ne mozete promeniti, zadovoljan sam i da sam noob na levelu prosecne srbende i dustbg-a, samo da nisam ovaj level trulezi i rdje koju rasni ispoljava iz dana u dan
EDIT: samo se zakopavas ovim demantovanjem decko
Pa kako da pisem sa unistenom reputacijom ljudi ne citaju definicije nego samo vide da je moja i pomisle jaooooj ovo je onaj sto su mu je rasnin(sedmi samuraj) svrsavao po kosi dok je era pomno pratio i minusi samo pice i ode skor a sad kazan uveo novo ocenjivanje ovo sve se racuna rizik je preveliki
Pa kako da pisem sa unistenom reputacijom ljudi ne citaju definicije nego samo vide da je moja i pomisle jaooooj ovo je onaj sto su mu je rasnin(sedmi samuraj) svrsavao po kosi dok je era pomno pratio i minusi samo pice i ode skor a sad kazan uveo novo ocenjivanje ovo sve se racuna rizik je preveliki
Dje si Eru :)
EDIT: pozdrav za rasnija
rasni i sad leži.
pa kako da ti zamaram mozak sa vise reci poenta je da vidis da si noobina i da poradis na tome a za to mi je dovoljbo i deset reci
stratimir
ti si reterd i debil, ali zakopajmo na trenutak ratne sekire i isvrsaajmo po psetu
pre 2 dana
Thumb era ojdanic tv pink 1363856002 285787
Eru Ilúvatar
vec sam ga na temi drugoj prozivao
dok otvoreno ne krene da vredja meni ok je
pre 2 dana
Thumb screenshot 120
stratimir
Ako bude jos srao od mene ce dobiti spermu po kosi a ti se prikljuci ako oces.
pre 2 dana
Thumb era ojdanic tv pink 1363856002 285787
Eru Ilúvatar
pratim pomno
pre 2 dana
e jebiga
Hahahahaha e a jeste me izunistavali svaka vam cast izlogovao sam se trajno i zamolio druga hakera da obrise sve tragove da sam ikad bio tu
Mejmune znas li koliko ljudi ima sifru od stratimira?
Pozdrav barone.
El mogu da dobijem ublazaj?
Jeste pseto, ali prestao si da pišeš.
Kaizen daj meni sajt, a sebi uzimaj profit. Možda do 2020. promeniš daščana vrata.
mislim da je kad oduzmes profile,striceve,haksove,agare na vukajliji jedan od najvecih smradova ovde rasni i to ne mozete promeniti, zadovoljan sam i da sam noob na levelu prosecne srbende i dustbg-a, samo da nisam ovaj level trulezi i rdje koju rasni ispoljava iz dana u dan
EDIT: samo se zakopavas ovim demantovanjem decko
Nemoj tako. Rasni se stalno apgrejduje. Ti nekako furaš konstantu, a čini mi se da nisi mnogo stariji od rasnija
Mozes li nekad biti pristojan Eru :)
:^))
ovako to izgleda kada ti isprskaju profeel
Jao ero nemoj me sada terati da tražim moj post vrlo slično napisan za tebe.
Pa jbt pored olanika si počeo i mene da kopiraš.
псето оћелавио од раснијеве сперме
pseto - linja se