Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zna Rasnee to i sam naravno
Da nisam budala ne bi bio na ovom sajtu.
Ma kakav karakter koji ban odlezao sto puta odlazio sa sajta sere cara bre
Al to ne menja cinjenicu da si ti trenutno uz onog dusta najveci noob ovde sjebali ste i prosecnog i vola i bazija
Ugalvno, prosechna srbenda je banovan na 5 dana. Rasnee uchinio dobro delo. I to zbog ovoga
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1102#post_3242988
rasnee izbacio mentola iz igre na 5 dana
koliko si ti premekan caro
smatrao sam te trolom koji ima reputaciju
u stvari si pickica obicna sto se izvinjava kao mir mir niko nije kriv a sad opet izvrces to u svoju korist. opredeli se
Au da, Dust89 je gašenje. Debilčina parekselans a 30 dina lik fazon
Eru jbt jebe mi se da budem trol i opravdavam bilo shta. Izvređao sam te najgore i bilo mi je žao. Kakve veze ti ima sa mekoćom. Jednostavno, smatram da nisi to zaslužio i dalje to mislim, da sma ispao debil.
Jadno mi je bilo tvoje prihvatanje posle, kao ok, još jedan dan na sajtu. Ali i to mogu da shvatim, ali posle prozivke kao ajde opet mi se izvini na pvt. Jbg. DNO. Skontaj, vidiš da i rasni može
Hahahahaahha da jbt dust je 89 loooool
Reci koja glava
neshvatljivo mi je kako pokusavas da prozivas ljude ako nemas stomak. ako vec prozivas treba da pecne a ne da se izvinjavas kao pederko kojekakvi. naravno da je jos jedan dan na sajtu to, da svaki put zakrvim s nekim ko mi opsuje majku ko zna gde bih bio sad
Eru zakrvi pa uzme ublazxaj
Lajkuje se sa 14 duplih da mu bude bolje.
ne znam zasto potenciras to da imas 30 reci u vokabularu, pseto 88
Jbg, tebi je normala da ti psuju majku na sajtu meni nije. Nisam ti se izvinuo odma nego par sati kasnije. Ako smatraš da sam pederko zbog toga onda šta da ti kažem.
Vi ceo dan pišete na ovoj temi? Bog vas nejebo svaka vam čast.
ok. kaze se izviniti, dobronamerna ispravka
http://i.gyazo.com/0b7c3658376f9f217fb97db0acb7a64a.png
rasni zapenio lololo
Ajd fala bogu da si skonto
Za ovo smo dokazali da je fotosop.
da lezao si 30 dana zbog mog photoshopa
pa to bi jos jace bilo brt
a tek sto me moljakas u pvt da prozivam pseta ahhhahahahhah