Ja sam jos mlad, a nisam klinac. Nisam celav, ni debeo ni krezub, ne šepam i imam sve ekstremitete. Čak sam i pametan tako da nemate za šta da me zajebavate.
Ja sam jos mlad, a nisam klinac. Nisam celav, ni debeo ni krezub, ne šepam i imam sve ekstremitete. Čak sam i pametan tako da nemate za šta da me zajebavate.
HAHAHAHAHAAHHAHAHAAH JEBEM TI KRV OTKAZO MI BUBREG
Box mogao si to i na pvt jbg. Ovako taktika ode u kurac.
Jbg, da mi nije smešno ne bi to ni radio. A i mogo je bolja zajebancija ovako. Bar mi se čini.
Rasni je tu pa mi glupo. Jbg, vi ste konjine jer klinca od 17 godina izvrgavate najgorem ruglu. Jbt kad sam skontao ko je i šta je postao mi zanimljiv. Jaka muda reći rasnom da je kreten, i ti si bio sa 17 iz persepktive nekog kao što si ti sad.
Mnogo je jače zgotiviti se sa rasnim i skapirati koliko je on kralj zapravo.
Ja sam kreten i sada. Za rasnog ne mislim da je kreten, nema kretena ovde rasni je samo predosadan nekad kad oćeš sa nekim lepo da popričaš npr. Nema mere i granice kad krene da se debiliše.
Zasto me u bolnu tacku dirate da vam pesmom porucim
Svud me diraj al u srce nemoj
ne diraj me tamo gde su raneee
i ne trazi da budem ko drugi
Jer su moje rane pokopaneee
Ni shaban shaulich nije bio dok nije skinuo periku
jbt kako je provaljeno da je pseto ćelav?
Caro opet se koprcaš da nešto uradiš sa armijom dauna i celtom? Esi realan ti momak?
One slike sto sam kacio to mi je ortak iz klupe hteo sam da zavaram trag
Ja nosim tupe ja radim to
Box brt prichamo o ćelavosti sada.
Klupe, tupe-ima i rime jbt
jos samo da neko srimuje sa dupe
Nisam video jbg. Ali verujem rasnom. Dokazano je da ima informacije.
Pa nema sta da mu verujes ja sam priznao izasao sam iz ormana
Boli me kurac celavost je in celavost je sesi
Jeste slažem se, žene tada glavu kod ćelavog mushkarca posmatraju kao PENIS LOOOOOOOOL
Furam boban rajovic stajl i spiku
HAHAHAHAHAAHHAHAHAAH JEBEM TI KRV OTKAZO MI BUBREG
Box mogao si to i na pvt jbg. Ovako taktika ode u kurac.
Jbg, da mi nije smešno ne bi to ni radio. A i mogo je bolja zajebancija ovako. Bar mi se čini.
Samo bez kokica, obično suknem pivo dva
HAhhahahahaha zajebava li nas ovaj?
Joj jebem ti 50 nijansi dauna pa ovaj decko je ili trol milenijuma ili je stvarno degeneris(kako pratim moderne stvari jebooooote)
Evo Caro obrisao sam post brt da te ne odam, obriši i ti tvoj i ko da nismo forumovali.
Rasni je tu pa mi glupo. Jbg, vi ste konjine jer klinca od 17 godina izvrgavate najgorem ruglu. Jbt kad sam skontao ko je i šta je postao mi zanimljiv. Jaka muda reći rasnom da je kreten, i ti si bio sa 17 iz persepktive nekog kao što si ti sad.
Mnogo je jače zgotiviti se sa rasnim i skapirati koliko je on kralj zapravo.
Ja sam kreten i sada. Za rasnog ne mislim da je kreten, nema kretena ovde rasni je samo predosadan nekad kad oćeš sa nekim lepo da popričaš npr. Nema mere i granice kad krene da se debiliše.
rasni i orlići - jedine svetle tačke U20 serbije