Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ajd dobro, post se više odnosio na pseta. Svi smo mi ovde nekom dosadni i pomislimo da je sve na ivici apsurda. Zajebancija ode u toliku krajnost da pola marve istripuje da sam degen jer se družim sa rasnim, marva istripuje da su kafanijaši zapravo ozbiljni u svojim brtaskim i ostalim odnosima, i tako gomila kuraca.
Previše zadrigle mase ovde ima da je jebeno teško razlučiti ko uopšte ovde ima ikakve normalnosti.
Дошао монах Сава из Свете Горе у Србију – да мири Браћу.
На једном пољу, угледа двојицу: дигли један на другога ножеве, да се покољу. Монах Сава сјаха, па вели:
– Станите, браћо!
– Откуд ти, кале, знаш да смо браћа?
– Чим сте потргли ножеве и свађате се око имања, браћа сте. Волиш ли ти
- пита старијег – имање или брата? – Брата.
– А ти? – окрену се монах млађем.
– Више волим брата од сто имања… И сад му га, пред Богом, поклањам!
- Не, не! – вели старији. – Ја теби поклањам имање!
- Сад се загрлите, као браћа – вели калуђер.
Одлазећи, помисли: „Лако је помирити браћу око имања… Али, како ћу помирити моју браћу – око власти? Србин ће се пре одрећи имања него брата, али ће се пре одрећи брата него власти! Можда би наш свети отац Немања могао знати… Питаћу његове мошти… Зато их носим из Свете Горе у Србију.”
Kojem bre ruglu vidis da je pajser izvalio da sam celav hahahah kao to bi me povredilo cak i da jesam celav xdd
A pretio mi na fejsbuku nekim prebijanjima tu sam skapirao koliko je u kurcu i krenuo da ga tovarim ali i to lagano da se nedaj boze ne ubije pa da me grize savest
A jebiga, ja smatram velikim upsehom da sam rasnog stavio pod kontrolu. Ne doslovno, ali u velikoj meri sluša me. I treba. Ali mnogo se unormalio u odnosu na period ranije.
Hteli mi to ili ne Rasni raste kroz ovaj sajt
Rasnee se popali ko idiot pa onda bije ko mušica bez glave po zidoviam sobe ne zna gde je i ne zna gde će
rasni raste, al paprika neće
#jalovigrobari
Rasne nemoj da pizdiš zbog svega ovog. Posmatraj stvari kritički
Tako sam i ja CAro. Ali ozbiljno jesam pokušao doj je veći kreten bio. Pisao mu na pvt kako da se ponaša, šta da radi da ga ne zajebavaju da prestane da se glupira kad mu se kaže i 3 metra dana je bio do jaja i samo se odjednom otrgo kontroli. Kapiram da je mislio da je sazreo i da sam može sada
Pa jeste se unormalio malo cak sam ga i pohvalio negde nekud nemam pojma ali nije to to. Uostalom tovaren je bio pa se unormalio mouda mu tovarenje pomaze
Bio sam se fokusirao na ovog erua sto se samolajkovao i sto edituje postove po forumu loooool koliko samopouzdanje i misljenje o sebi treb da ti je u kurcu da ga na taj nacin cuvas i dizes ali rasnin(sedmi samuraj) non stop izviruje odnekud i kaci mi se za farmerke ko keric
Boxer to si pisao kao da sam ja neko govno a ti zevs, zato nisi imao uspeha.
Jedno je definitivno, rasni nije glup. Naspram ere i onog prosećnog izdigao se kilometrima, a smatran je najgorim nubom na sajtu. A ono sa govntemo, to je jebena epopeja.
Ja i dalje ne znam da li stvarno posrao ili nije
hahahahhahahahhahaha
bog pošalica sa govnima
Govno je gipsano. Nisam retardiran da serem po tripu. A ipak 90 posto sajta misli da sam se israo. To je najveći trol na sajtu ikada, mora se priznati.
Rasnee je uneo svezhinu na sajt. Doshao je mladi nenormalni klinac. Koji se ne boji nikoga i ničega. Ne preza od bana. Svaki ban istrpi do kraja. Brani svoje stavove i kad skonta da nije u pravu. Sa najljućim glavama ulazi u duel.
Izvređam majku onom eru (jer nije normalan) posle mi bilo žao pa mu se izvinim na pvt, jbg nije zaslužio. Lik odgovara: još samo jedan dan na sajtu opušteno.
Rasne ima karaker. Rasni nije smrad
Axaaxaxaxaxaxaxa
Aj bre caro ne serendaj
kmeeeeeeeee
hahahahah evo ga erish. Debilana mozhe da nastavi svojim tokom
Caro nije glup al je poprilično velika budala jbg
http://i.gyazo.com/9226994813507bb9f1c2196349b88f67.png
K A R A K T E R