STRIC 8 - USPON KA MOD TEAMU SVI STRICHEVI PRIJATELJI

1. aj goni se, jebem ti sunce, ti si naso da stricujes, retardu debilski

hahahaha ovog wowa kelt proziva a on bi da vodi neke bitke ljute loooool ovaj haks mod tim moze da se zove i teebor i dauni mod tim

2. Nema mesta razdoru medju
    STRICEVIMA
    T
    R
    I
    C
    E
    V
    I
    M
    A

3. jel moze link od te igre haks

4. wowbgd ne mozhesh tek tako stricnooba (celt) da izbacish iz stric mod teama samo zato shto si ljut. Revidiraj uvodni post.

5. dobro, priznajem
    duboko vec mesecima potiskujem to u sebi ali sada to podsvesno isplivava na povrshinu i to se ne moze sakriti: omalovazavam haks samo iz razloga jer ne mogu nikako da ga ispratim i veliki sam antitalenat za njega. logicna posledica je kopanje toga suboko u sebe i lavovsko kontraomalovazavanje jer duboko u sebi znam da je haks mozda i bolji. moram se ispovediti jermi je jako teshko osecam da cu puci zato i pisem ovo,sa namerom da se oslobodim tereta,,bas sam juce imao sne o haksu i agaru gde su se nadlezbi sa obe strane nasli na bojnom polju no to je sve drugi plan,ono sto je esencijalno i sto sam yteo re i je da mi je majka sa kkojom spavam u istoj sobi rekla sine kakve to sizofrene sbove sljakas kakav haks sta ro imas da priznas sta te to kopka i skace ri po utrobi a ja joj odgovorih da vise ne mogu da krijen, haks je pretezak za mene....
    sada sedim na jednoj klupi na kalemegdanu i pisem ovo preko telefona,majka me je izbacila iz kuce i nalazim se u jako teskon poziciji,bidecemo kako ce se haks mod tim poneti ovom prilikom,jedann mali test casti za zgadiju

6. Ok PROSECHNA SRBENDA DODATA NA LISTU

HAKS STRIC MOD TEAM PRIJATELJA

to spada pod Stric 8

7. celt ostaje nubara, al ona koja nas podrzhava

8. Ostaje kurac. Vraćaj

STRIC TITULE
    strisosnivach - ollanik
    stricmaster - cara
    stricmaster - tibor
    stricmedium - rasni
    stricnoob - celt

9. cara je veliki
    samo to da dodam

10. Prosechni dodat, noob (celt) reeditovan

11. Hahahah wow dobio cusku od care sedi wow miran budi evo keksic wow

12. NAPUSHTAM STREETZ TEAM

13. wow, ciji si dupli?

14. Nije nikakva chusha. Nismo mi kafananoobovi. Kod nas se to odradi na klim glave. I nema noobizma. Na chelu hijerarhije je onaj ko je u pravu a ne ko je nahvechi noob kao kod vas

15. ovo dokazuje moju velichnu
    jedan kara je istrolovan
    zar si stvarno pomislio da podrzhavam shovinistichko imbecilno osmobitno kvazi fudbalsoko nadmetanje, kakva grreshka

16. ok prosechni me je nadmudrio zato shto moje srce nije dovoljno pogano da ide protiv dechakovih snova i njegove majke.

Dodaje se na listu:
    govnonub
    GOVNONOOB

17. NAPUSHTAM STREETZ TEAM

Loooooooooool

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.