Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Admin sam, stranice od 30 k ljudi, vredili li čemu da se okači link?
tek smo preshli 3 iljady
Admin sam Budi Džentlmen stranice.
haha ali boh dzentlmen, poshao si mylychinym stopama
iybacujte neshto, to skoro uvek lajkujem da ribe misle da sam dzentlmen a ne samo lik koji troshi njihowa napupela tela
btw. podrzhao sam stecan
Samo pravi drustvenoodgovorni ljudi, moralne velicine, ljudske gromade i pravi postovaoci pravih vrednosti su podrzali. Ponosan sam na vas gospodo.
mreeeeeeeeeeh
Ma de sam Šomi si realan xaxaxaxaxax
Ol da li si mislio da je tema o travi priznaj?
hahaha to mi je prvo palo na pamet
inace zasto je ovakva situacija?
http://i.imgur.com/kaGV2cK.png
Ja odo da spavam sastancim sutra rano ujutru moram svez biti
Zato što razni dauni lupaju gluposti po četu a ja nemam živaca da napinjem se snjima. Vratite nam Omreta narkomana eto vam svi oni
Marijana 2.0
Je l ima plin ha ha
Kolko je registracija, koliko kilovata ima?
Ima i titanijunske felne loooooooool
Žiti majka? xD
Zimimajka xdd
Ololo
loool boh pa znm de ti dzentlmen, aj otvorimo "budi shaban" da nam bazziji i andjelkonsevi shalju kako mozhete biti takwi prema zhenama i da nas mirjana bobic mojsilowic ishejtuje u nekoj kolumni a mi zadowoljno trljamo ruke brojevima i sisama u inboh
Racunajte i mene umem da budem shaban dosuse kada popijem
A pijem svaki dan xdddd skech ch ch
Sad baš pišem Cari post iz te spike. Otvori temu neku za potpaljivanjesedne da jede kokice i gleda kako se idioti pale. Može to sa stranicom kojom oćeš al da nakucamo na konje 15 k pa da se reklamiramo snje. Osim jebača ovako ja ne bih znao ko da nas reklamira al on ne sme od Mylyce jer nju svi na Puji slepo slušaju a ne znam ni da l je admin ona uopšte