Маријана 2.0

1. Admin sam, stranice od 30 k ljudi, vredili li čemu da se okači link?

2. tek smo preshli 3 iljady

3. Admin sam Budi Džentlmen stranice.

4. haha ali boh dzentlmen, poshao si mylychinym stopama
    iybacujte neshto, to skoro uvek lajkujem da ribe misle da sam dzentlmen a ne samo lik koji troshi njihowa napupela tela

btw. podrzhao sam stecan

5. Samo pravi drustvenoodgovorni ljudi, moralne velicine, ljudske gromade i pravi postovaoci pravih vrednosti su podrzali. Ponosan sam na vas gospodo.

6. Ma de sam Šomi si realan xaxaxaxaxax

7. Ol da li si mislio da je tema o travi priznaj?

8. hahaha to mi je prvo palo na pamet
    inace zasto je ovakva situacija?

http://i.imgur.com/kaGV2cK.png

9. Ja odo da spavam sastancim sutra rano ujutru moram svez biti

10. Zato što razni dauni lupaju gluposti po četu a ja nemam živaca da napinjem se snjima. Vratite nam Omreta narkomana eto vam svi oni

11. Marijana 2.0
    Je l ima plin ha ha
    Kolko je registracija, koliko kilovata ima?

12. Ima i titanijunske felne loooooooool

13. loool boh pa znm de ti dzentlmen, aj otvorimo "budi shaban" da nam bazziji i andjelkonsevi shalju kako mozhete biti takwi prema zhenama i da nas mirjana bobic mojsilowic ishejtuje u nekoj kolumni a mi zadowoljno trljamo ruke brojevima i sisama u inboh

14. Racunajte i mene umem da budem shaban dosuse kada popijem

15. A pijem svaki dan xdddd skech ch ch

16. Sad baš pišem Cari post iz te spike. Otvori temu neku za potpaljivanjesedne da jede kokice i gleda kako se idioti pale. Može to sa stranicom kojom oćeš al da nakucamo na konje 15 k pa da se reklamiramo snje. Osim jebača ovako ja ne bih znao ko da nas reklamira al on ne sme od Mylyce jer nju svi na Puji slepo slušaju a ne znam ni da l je admin ona uopšte

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.