Маријана 2.0

1. Ona je vladar iz senke
    zamisli da ima sise sta bi im radila

2. Kapiram da adminuje na 78 % svetskih grupa na fejsu
    Mylyca radi to

3. Na ostalih 22 jebac i jokso

4. hahahahahahahahh

5. Ali na DV sam ja kralj.

6. jebem ti pacenike,muluca ih vrti ko slepe

7. Upravo. Kapiram da oće da se ogrebu za pičku nema drugo objašnjenje

8. Jedan dan cemo u hronici citati o grupnom silovanju lolo

9. posto nista picku nista ne vlazi kao slepo slusanje na sve i naivnost lolo

10. mylyca neukrocena goropad... ona wrti, to ona radi, ona radi to! shteta shto wishe ne dolayi owde, postojala je ta neka seksualna tenyija iymedju mene i nje, al mislim da joj ne bih tako lako dao, nek se pomuchi budisawka

11. Mala Vidra - Bije te

12. Cudna je vrsta
    sto se vrti oko prsta
    izabeeeeeri
    frajeraaaa po svoj meri

13. muluca je uvek ljuto tretirala jadnike,to sam gotivio jako,a gotivila je nas kojima ne moze da prodaje te fore(jaka vest,tako je i inace svugde s ribama)

14. Kristina je fina devojka lajkujte joj macku pls

15. Kristina je fina devojka

16. Sluzi se vaginalnim manipulacijama nervira me

17. Mislim ne na meni nema tu leba nego na ovim nekima

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.