STRIC ZA POCHETNIKE

1. Koje dimenzije da budu?
    I pošaljite sliku sa Stricem. Gde piše stric mislim.

2. vazi rasni odradicu. posle krece promocija, lepimo gde stignemo, shomi nbg spremi se da vidish STRIC STIKER na stanici 95

3. Daj napravi neku varijantu 5x8. Malecki ali u malo većoj seriji. Onda nam pošalji pa da svako lepi u svom kraju. I fotka primere gde se sve nalazi stric

4. ja sam vishe za varijantu da bude 8 x 5

5. U stvari mora biti ista dimenzija visine i širine

Zbog

S T R I C
    T
    R
    I
    C

a ostatk slobodne površine neka teebor uoblichi

*obavezno malim slovima u dnu da stoje stricosnivachi, lordovi, medijumi i nobovi

edit:; i ja sam mislio na lendskejp

6. nemoj imena, dakle ostajemo misterija, kao kad oni stave na pilbord JOSH DESET DANA i onda se svi pitaju shta je to koji kurac

7. neka bude tako caribore

8. mada mislim da i kada bi prochitali imena tek tad bi bilo jebote shta je ovo koji kurac

9. pa bilo bi haha al neka ovako je markentishki primamljivije i sofisticiranije

10. jako bi se velika polemika u glavama sluchajnih uochitelja stikera pojavila

11. STIKER MANIJA KRECE!!!

12. Rasnee jedva chekam. Nemoj da bude trol kao sa govnetom

13. S T I K E R
    T
    I
    K
    E
    R

sti ker
    ili mali ker

14. rasni vec shtancuje prve primerke na dedinom linotipu

15. kontam da ce dosta mase sa sajta da kupi nashe stikere, eno i marko je pocheo da radi

16. shaljem zmiii u new york da lepi

17. Ne radim ja, drug radi.

18. Po koliko cemo komada, koliko listova da odradim?

19. polako dogovoricemo se, prvo da odradim ja ovo i poshaljem na reviziju

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.