STRIC ZA POCHETNIKE

1. Ovo sa prodajom je isto kul. Zamisli koliko bi granjka sa svojih 45000 mogao da kupi.

Ja kapiram po 50-100 komata da nam odradish, ili vech koliko mozhesh

2. Pa sad treba izrachunati jer se radi po papiru a ne po komadu ako me razumete. Koliko nalepnica mozhe da stane i koliko onda papira treba.

3. a4 ili a3 nema shanse da je vechi

4. pa rachunajte onda ovo 8 x 5 cm i to je to

5. Mozemo mozda papira za 300 lepki.

6. Oko 30 komada moze na jedan papir da stane.

7. pa to otprilike, dok se ne razgranamo, i postanemo regionalni brend

8. Pošto je kućna izrada ne očekujte ništa posebno. Ali dobre su za početak.

9. opushteno jbt. bitno je da ljudi chuju

10. Kao slučajnog prolaznika, interesuje me da li je stricovski stricovati teme koje se osobama sa stricovskom pripadnošću ne sviđaju (DNK, rat u Avganistanu i tako), u kojima osobe sa stricovskom pripadnošću inače ne učestvuju, osim da bi stricovali (stričevali?). Jer ima tu jedna protivrečnost: stric ekipa nije zainteresovana za teme sa dugim i dosadnim postovima, a ipak učestvuje u njima svojim stricovskim aktivnostima, pokušavajući da ih prekine. I još jedno pitanje, kako bi se okarakterisalo spemovanje jedne stricovske teme njenom suprotnošću, jednim dugim i dosadnim postom?

11. Okarakterisalo bi se kao NOOBIZAM

12. Znao sam i dok sam pitao da će biti dat odgovor, i to baš taj, i to baš na to pitanje. A šta je sa ovim drugim? Ili se odgovaranje na više pitanja odjednom kosi sa stric principima?

13. valdemar drma stric temelje

14. Odgovor na prvi upitnik: stricovali je pravilno prema pravopisu našeg jezika
    Odgovor na drugo pitanje: Pa prekidamo ih zato što nam iskaču na forumu i naša je dužnost da razbijemo taj NOOBIZAM. Jer duge teme smaraju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.