dok se ne otkljuca podijeli sa vukajlijasima ovde dijeli sa vukajlijasima

1. uski dzins je pod velikim pritiskom

2. Bohore, cipe su gej, čemu još doprinosi zastava Italije, zemlje u kojoj su svi muškarci gej, bilo po seksualnom ili modnom opredjeljenju. Takođe, primjećujem ovu nebulozu:

Izuvaju

Ako izuvaju, zašto ih obuvaš, decxko?!

Hvala, brat Celtic

3. Hvala Prove jako cenim tvoje mišljenje kao i mišljenje Šomija sa Novog Beograda.
    Imam kako da kažem i platnene plave pantalone ove boje sa 2 mala džepića pozadi ništa se ne sikiraj

4. Seltike sad vidim da sam pojeo govno Rasnee veličine kada sam ti dozvolio da govoriš.
    ŠomNBGD ima i bez pertli iste boje, beli šav pošto ne znam na koje misliš.

5. селтиче ајде иди плачи са куратором због флаше уља док му помажеш да ориба плочице у кухињи
    едит: да има више варијација, нисам о конкретном моделу говорио него само о тој јебачкој јахтинг комбини лоло

6. celtic ne propusta priliku da baci skech ahhahahah

7. dobro izgledaju cipele ali...

8. celtic--skech mashina

9. Očekivao sam brojne reakcije, ali ovu poeziju bijesa mogu prirediti samo Šomi i Boxer. Bohore, nisi izijo govno, to fuj, kaka. Priznaj, duboko u sebi si znao kakav ću komentar napisati :-)

EDIT: Evo vidiš i labokv je latentna ličnost, njemu bi se sviđalo da nosi samo jednu, kako bi imao bujruma i u hetero taboru!

10. Uf, znoj obliva me hladan.

11. Kako hladan znoj, Bohore, ove cipe idu uz tople vlasnike toplog znoja.

12. nisu gej cim su plave ali deluju mnogo tvrdo i ona prevrnuta koza je zajebana..brzo ce to da se sjebe

13. овај, уф...
    ништа ми ћемо да причамо о квалитетним стварима а ти настави да носиш патикe модел - породични

14. pa on dok sidje do grada one ce da se upropaste, jedino da krene u gumenjacima pa kad stigne u grad onda da se prezuje

15. labokv, potonuo si zbog tog komentara, i pokušaću na sve načine da saznam tvoju adresu. Laku noć.

16. obavestio sam moderatora o tvom uterivanju straha u kosti meni

ovaj vidi picku samo kad je vasar
    https://www.youtube.com/watch?v=_HKphf2Qolc&feature=youtu.be

17. . Laku noć.

celtic zatvara vecerasnje izvodjenje skecheve,zavese se zatvaraju,al ipak se otvore opet pa zatvore brzo uz saljivu muziku

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.