Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste, toliko sam losh da haksu sa stalno kampujem napred i chekam dok se iskoprcate nazad, da mi prebacite loptu kako bi skorovao. Juche sam dao 10+ golova koliko ti nisi video u zhivotu
LOOOOOOL
Ono sa haxom i agarom je stvarno bio promashaj.
Ja sam najmanje zgreshio shto se tiche STRIC raspada.
jesi al autogolova
HAKS AGAR STRIC MOD
http://vignette3.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/c/c4/Brezhnevportrait.jpg/revision/latest/scale-to-width/180?cb=20100912150415
cara stricmaster
Nema razloga da bude promashaj. TO je bio odlichan potez. Kao da je stric team nekog imao.
I to nije uradjeno zbog haksa nego zbog careva poput dushana. A kad jednom dobijesh dushana dobijash i lamara i dzankeeja u paketu.
Shto se tiche agar teama to je bio chist test.
Na osnovu haks stric mod teama svi su se popalili i napravili neke svoje timove jer su se uplashili. I sad kao nije valjalo. Nemoj me zajebavati
http://vignette3.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/c/c4/Brezhnevportrait.jpg
cara stricmodagarmasterhaksnub
Jako seresh.
Shtrajk smo odradili na glat. Ujedinili sajt kao nikad pre.
Uz pomoch stric haks mod teama koji je podrzhavao takve postove
Mogao se napraviti neki klan izvan granica Strica i da ima neko zvučno ime.
A ne da se to utkaje u Strica. A ja sam oduvek za klanove u cilju jebanja drugih ljudi.
dajem i treci glas predlogu C. CARA JE I ZVANICHNI IZGLASAN ZA GLAVNOG KRIVCA RASPADA STRICA> GENOCIDAN PROFIL
Stric team
ollanik - nema ga nikad da stricuje
teebor - 8 dana nije tu
rasnee - stalno banovan
celt (noob) - noob
cara - jedini nesto radio
sushtina kod tih stric haks mod teamova nije bila u tome da mi psotanemo haks. Nego da njih preobratimo tako shtochemo pored njihovog imena dodati nashe ime, i oni na taj nachin postaju deo nasheg teama. Mi smo haks igrali i ranije, nama to nije trebalo.
Kome ja govorim
da, i ja sam primetio da si teska nubara i da i ne pokusavas da igras odbranu nego pipnes loptu koja i onako ide u gol ili tako te golove dajes i lozis se na to.
eto ti, igraj se, al ne seri o tome da to sto si nagurao 4 gola znaci nesto.
ajde celte idi lizhi se sa pijanim turcima masnim.
Samo kad nema nikakve veze shto je celt sve vreme igrao agar. A i ti si se lozhi na agar agarshtino jedna teeborska
pa da i onda kao fazon razvija termin HAKSNO(podredjeno kolektivu!!ahaha), tj ja kampujem napred i vi igrate za to da ja dam gol
koncenzus je jak da je cara krivac, generalnim silovanjem strica. i sad kad je umro ne moze da pusti nego mora da ga iskopa da ga jos jednom jebe u guzicu mrtvog.
cara nekrofilomanijak psihosociopata naso da deli lekcije...
Chuj ja stalno banovan?
Al tu sam sa duplih. I da ste vise zalagali manje bi bio banovan.
LOOOOOL
Haksno je svakako kul termin.
I štrajk je upropastio taj haks agar stric tim.
Chisto da se zna da sam ja i unishtio strica nubovi.
Chini mi se da sam danas i temu otvorio da je stric mrtav. Jer sam ga autounishtio
Štrajk je sjebao SMarko