caru izbacite i napravite stric rezureksn s novim pravilima
cara je govnar koji se smejulji kad je neko banovan, i dalje silji dabra sto je bobrok dobio ban
caro, izgubio si kompas i rastrcao si se previse na sve strane i ostao si bez argumenata i ogoljen na forumu gde ti se lagano rusi sav autoritet i ugled, ostaces sam sa majmuncetom rasnim pored tebe da se lagano ugasis.
savetujem ti da momentalno batalis strica jer si se previse razvukao u nepoznato i da se vratis korenima, da ponovo izgradis sebe.
bravo sad ste ti i prosechni drugari
-----S
----T
---R
--I
-C
sigurno je bolji nego ti sa 4 defke i bivshi mod.
Gotovo je
napushtam sajt
shtrajk je realno bio smor i koristio je samo da cara ispadne muchenik na kraju, jer se eto ponudio da on bude zalog mira
manipulant klasichni
Štrajk si sjebao ti jer si u zahtevima tražio samo da se odbanujemo a ništa se niej promenilo.
napisi obavezno neko oprostajno pismo
pa to je to rasni, on je ispao debeli bundzija
vidish koliko ne znash. Shtrajk je direktoraova ideja, nego njega mrzelo da zapochinje frku pa reko ajd ja chu. On mi je napisao uvodni post.
I ja sam otvorio štrajk definicijom.
A tebe je onda direktor kontaktirao u pvt.
Sve znam, što se tiče štrajka korak sam isped tebe.
To sam naknadno video.
Ne menja chinjenicu da je shtrajk krenuo sa foruma
C
T
P
N
Ц
Ovo je svakako u planu
C
T
P
N
Ц
ja imam chetri definicije al sam zato bog posterdzija, znash kad cesh ti videti pehar loool
http://vukajlija.com/strajk/718827
nema care tri minuta sigurno pishe pismo
caru izbacite i napravite stric rezureksn s novim pravilima
cara je govnar koji se smejulji kad je neko banovan, i dalje silji dabra sto je bobrok dobio ban
caro, izgubio si kompas i rastrcao si se previse na sve strane i ostao si bez argumenata i ogoljen na forumu gde ti se lagano rusi sav autoritet i ugled, ostaces sam sa majmuncetom rasnim pored tebe da se lagano ugasis.
savetujem ti da momentalno batalis strica jer si se previse razvukao u nepoznato i da se vratis korenima, da ponovo izgradis sebe.
EDIT
http://i.ytimg.com/vi/MPWBqnYVTws/hqdefault.jpg
LOOOOL
TIBOR POGODIO