Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Предухитри ме ЧИЧА :-)
Šta se ložite, ok je što je napisao, samo mislim da ima mnogo pogodnijih mesta na ovom svetu gde je trebalo da se "ispovedi".
A drugo, čovek sa 12-13 godina možda nema sve ispravne postupke, ali ima savest. To je već neka druga priča.
све врсни филозофи и зналци...човјек се каје...урадио је-лоше је,схвата то...шта сад то што му неко тупи ништа не мјења...сви имамо ставри због којих се не поносимо...нечије су веће нечије су мање....ал` зато сви знамо срати другима...
"нека баци камен први ко није гријешио"...
`ај зауставите ме,да више не "адвокатишем"
И вашке сам у рату имао!
:-)
Ма не мораш ме бранити ЧИЧА, опуштено. Хвала ти, али нема потребе стварно. Нека износе своја запажања на мој пост, и треба тако.
Čiča, evomene je odrasla jedinka, kako sam shvatila :-)
а је*ига несуђени сам адвокат ;)...па увијек имам потребу да се убацујем ;)...
овер анд аут...
Ма ја и ЧИЧА се шлихтамо међусобно, дајемо плусеве један другом и тако то :-)
Insolent, bar si ti razumna. Nemoj bespotrebno da morališeš. Pa nisi ti Majav. :)
- Продавала сам кучиће на пијаци.
- Стављала камење у дедине ципеле.
- Разбила аркаду док сам се лемала са братом.
- Зајебавала људе телефоном, говорећи им да сам председник Србије.
I je l' su ti poverovali? )
Шта ти мислиш? :)
Ništa, kao što si možda do sada primetila. :)
На крају крајева, нисам ништа "сакрио од јавности", пробај и то, бар мало, да цијениш.
Mene ovakve stvari tako iritiraju. Nešto tipa "Trenutak istine", kad čovek prizna da razmišlja o ljubavnici dok spava sa ženom i da bi prodao roditelje ako bi mu to otplatilo kredit. Iako je u pitanju potpuna nebuloza koju čovek treba da drži za sebe, publika, pošto se hrani takvim gadostima, tapše i podržava čoveka, zato što to "nije sakrio od javnosti".
Zašto je postalo poželjno otkrivati takve stvari u javnosti?
Ne osuđujem, stvarno, samo me interesuje ta pojava, da kažeš nešto skandalozno, pizdiš što ti je neko rekao da nisi normalan i traženje potvrde od nepoznatih ljudi. Ne, ne bih rekla ljudima takve stvari, stvarno mislim da je neko nekad davno bio u pravu kad je rekao da neke stvari treba čuvati za sebe.
Па што онда читаш овај дио форума, ако те то иритира?
Zato što "Trenutak istine" smara. :)
Evomene, postao si zvezda ovog dela foruma. Hteo ti to ili ne. :)
Маааааа брате... није ми свеједно. Обрисо би ја оно, него ископираше сви касније, мањи или већи дио мог излагања, па ме сјебаше :-)
Gamby, ja ne morališem (olako koristiš tu reč), nego pričam o zdravom razumu. Većina je ovde izabrala da "oplakuje" sudbinu autora evomene (i deo o ratu i jeste za oplakivanje), a ja biram da razmišljam o toj mentalno zaostaloj devojčici koju su silovali.
Polazim od sebe, jebote - da moje dete siluje nekog, a pogotovo zaostalu osobu, pa jebala bih mu boga Isusa, sve bih mu koske polomila golim rukama.
Ali, to je sporedna stvar. Ili se možda nije ni desilo jer je počinilac imao 12 godina. Bolest.
Шта "силована"? Немој ни ти олако да правиш такве квалификације!
Ако ћемо искрено, ја ЛИЧНО нисам то радио. Али сам присуствовао том чину и нисам ништа предузео да бих их зауставио, већ ми је било смијешно.