"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Dobro. Definiši mi guranje kišobrana u vaginu, kad ja loše kvalifikujem.

2. Према Кривичном законику, "кривично дјело силовања се догоди када мушки уд продре у вагину" (уз испуњавање других услова, као што је принуда нпр).

Ово се може квалификовати као дјело сексуалног злостављања или тако нешто (заборавио сам доста)...
    Но, није можда ни битно које је кривично дјело, јер смо га извршили као 12-о годишњаци - па самим тим не можемо кривично ни одговарати. А и јадно је то све што смо радили, како год га назвали...

Него, незгодно ми је стварно сад чекајући коментаре других, бојим се да ме не спалите на ломачи :-)

3. искрено евомене да си мој разбио бих те ко пи*ку са твојих 12...али не контам шта сви који к... сад моралишу...човјек се каје...и шта сад...ајмо га убити...

4. Nije silovanje, nego seksualno zlostavljanje. Ok, oprosti mi neupućenost u pravne termine.
    A zašto si onda, ako si stajao i gledao, u prvom postu napisao: "-једној ментално поремећеној дјевојчици смо онај шиљак на врху кишобрана гурали у вагину док нас није открила њена баба"? Dakle, u prvom licu množine?
    Elem, o reakcijama si sigurno razmišljao dok si pisao prvi post, ne znam što te to sad pogađa.
    Čiča, pričam s evomene.

5. инсолент заболи ме што причаш са евомене...

6. Evomene čak ni rat ne može da opravda takvu boleštinu.Razumem za mačiće u vreći i gledanje gole komšinice,ali ovo nije normalno.

7. A mačići su normalni???

8. "Према Кривичном законику, "кривично дјело силовања се догоди када мушки уд продре у вагину" (уз испуњавање других услова, као што је принуда нпр).

Ово се може квалификовати као дјело сексуалног злостављања или тако нешто (заборавио сам доста)...
    Но, није можда ни битно које је кривично дјело, јер смо га извршили као 12-о годишњаци - па самим тим не можемо кривично ни одговарати. А и јадно је то све што смо радили, како год га назвали...

Него, незгодно ми је стварно сад чекајући коментаре других, бојим се да ме не спалите на ломачи :-) "
    Evomene molim te...Pao si krivicno. i opsti i posebni deo. I KPP. Sedi jedan. Nemoj ljudima da pricas neistine.
    Izvolte zakon sam kaze sta je silovanje.
    Silovanje
    Član 178.
    (1) Ko prinudi drugog na obljubu ili sa njom izjednačen čin upotrebom sile ili pretnjom da će neposredno napasti na život ili telo tog ili njemu bliskog lica,
    kazniće se zatvorom od dve do deset godina.
    (2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno pretnjom da će se za to ili njemu blisko lice otkriti nešto što bi škodilo njegovoj časti ili ugledu ili pretnjom drugim teškim zlom,
    učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

9. I ovo sto je evomene napisao nije nestasluk. To je bolesno. I nikakva druga rec nije potrebna.
    #cica: Ja se samo plasim da se autor kaje zbog pogresne stvari. (pogresna stvar da budem precizna je cinjenica da se kaje sto je javno rekao tj napisao ovo. Treba da se kaje zbog zla koja su cinili makar bili i deca. Od silnih leseva i bombi stigli su jos i fucu da igraju. jeste sio mi ga djura)

10. јано...ја мислим да се каје због поступка...а ако се каје што је написао (у шта не вјерујем)онда је као човјек нула...у шта опет не вјерујем због самих коментара које је давао до сада...

мени је само мука лажних моралиста и свакаквих који шатро осуђују такве ствари а радили су сличне или горе...хоће ли се нешто промјенити осудбом-неће
    може ли се тој јадној цурици то икако надокнадити-на прави начин сигурно не,али љубављу и бригом особом око ње може се бар ублажити,са пљувањем онога ко је био учесник и то преко нета ништа се не постиже...ја са 12 сам једва знао шта је пи*ка и секс,а камоли да сам помишљао да ово или оно не ваља радити...па још се сјећам како смо се као мали додиривали и играли ми са цурицама и смијали се једни другима што неки имају пенис а неки не...вјерујем да су то одрадили зато што нису били ментално способни да виде да је то што раде чисто зло...

11. http://vukajlija.com/vukajlijaski-wtf-momenti/151136
    (drugi primer)

Ha, ne možete ad roknete minus. Zajeb'o vas Surovi. :)

12. @cica:
    Zao mi je sto moram da primetim da ovde nema laznih moralista, ovde niko ne moralise. Ukoliko tebi kao osobi koja ima (ili planira da ima) porodicu nije zabrinjavajuca cinjenica da postoje "deca" koja rade takve stvari (bez obzira na uslove-uslovi nisu izgovor, izgovora nema) onda ja ne znam sta da ti kazem.
    Ja ne osudjujem njegove postupke, nije moje. Ali smatram da imam pravo da kazem svoje misljenje o celoj ovoj stvari kao i svi (lazni) "moralisti" jer, autor da nije hteo da cuje tudje misljenje ne bi napisao ovo ovde.
    Tako da smatram da je prvo: vrlo ruzno nekog degradirati i vredjati nazivajuci ga laznim moralistom. drugo: jos ogavnije i bolesnije sto autor evomene pokusava da smanji kolicinu zla koji su naneli kao deca ovim davanjem dezinformacijam.
    Ponavljam ne osudjujem autora evomene, ali smatram da je moje pravo da budem zgrozena cinom. Sto i jesam i javno kazem.

13. Dobro jano,ono za fudbal u redu.Nije lepo sedeti u skloništu ceo dan i noć,deca su morala naći sebi neku zanimaciju.Ali ne onu koju su oni našli.

Čiča ti si manijak :D

14. a šta sve vas bole kurac dal' se evomene kaje ili ne? ajmo sad svi page up pa pročitajte naziv teme. nigde se tu ne spominje kajanje.

a druga stvar, svi koji osuđuju bilo koga za bilo šta, da li mi možete reći kako beše ide onaj deo u novom zavetu kada isus kaže nešto u stilu "neka onaj koji je bez greha baci prvi kamen". parafraziram, pa vas molim za citat i njegovo tumačenje...

15. -Kada iz nepoznatog razloga član koji je postovao na temi "Loše stvari koje smo uradili u prošlosti" bude najstrašnije isprozivan od kvazimoralne kreč mase koja svoje kosture iz ormana čuva na sigurnom, pa nema za šta da bude optužena od sebi sličnih.
    gambi deo tvoje defke..
    Vrlo sam razocarana iskreno. Kosture u ormaru svi imamo, svi koji zivimo ili smo ziveli. i rado ih zovemo nase male prljave tajne. A ukoliko si ti ili tebi slicni rad da svoje tajne siris okolo bez problema- onda ili nemas prave tajne ili nesto tu nije u redu.
    "Kvazimoralnu krec masu" necu ni da komentarisem. Previse mi je "ljubavni vikend roman" fazon.
    ..."a onda je on nju prislonio na svoje mermerne grudi"... (da procitala sam neki vikend roman, mora covek da upozna neprijatelja)
    Ja pocinjem da brinem da vi cak ni ne znate sta znaci moralnost. cim ovako lupetate
    @gambi: Nije nas Suri zajebao, Surovi je cistac. njegov posao je da ocisti sajt od budalastina.

16. e, a ko to određuje i definiše šta je moralnost iliti moral? i to mi nekako intrigantno...

17. @lemaja

Nisam ni ja siguran za taj citat, ali mislim da se ne pominje pasulj.

18. Ja mislim da je neko otvorio temu samo da bi se vi prepucavali kao za skupšinskom govornicom.Ako tražite moral,ovde ga nećete naći.

19. @Jana

Ja pocinjem da brinem da ti imas decka sa mlohavim grudima. :))))

20. @tulubac: hahaahahahahah eto šta se desi kad ja hoću da pišem "ozbiljno" na "ozbiljnu" temu, to me moja podsvest sabotira!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.