"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Vukašine tema je "My name is Earl", a ne "My name is Münchhausen"... ;)

2. Lingvističko prase, slatko si me nasmejao...

3. Moj ispad sa dedine sahrane:
    Pop je čitao iz one svoje čitanke i kod dela gde pominje "Raba svojega", njemu se omaklo "Ramba svojga", na šta smo ja i burazer počeli da se smejemo. Crnjak.

4. hahahhahahahhaha

na sahrani mog dede mi stojimo kraj sanduka kuci, dolazi narod, izjavljuje nam saucesce, dok ja ne primetih da neki covek ide 5 puta oko sanduka i ljubi moju tetku umesto u obraz u usta, a njoj neprijatno da pravi zbrku da sahrani pa mu diskretno daje do znanja da je se okane.

ja pocnem da se smejem a uzmem maramicu pa kao pocnem da placem sve dok se nije culo, kako je vuleta ovo pogodilo, ene kako place

haha

5. Пијан сам посекао јелку на уранку да би доправили ватру. Јако ми је жао, мада нисам једини који је у том гнусном чину учествовао...

6. Pogledao sam na ulici jednoj teti u dude. Hoću li u pakao?

7. Pet "očenaša" i dva dana posta.
    Da je to kazna za taj greh, ja bih postio celog života... :)

8. ahahaha, Vule, opasan si.

9. Pesmica posvećena grešnim vukajlijašima i vukajlijašicama.

http://www.youtube.com/watch?v=x0U8FeWe-L0

10. Smejala sam se na groblju u sred parastosa, opet!

11. My name is Church Pub and...

- Sa 4 godine sam iz sve snage zunula klompom komšijsku mačku u njušku. Nije mi ič žao bilo, ukrala je mojoj babi šniclu.
    - Sa nekih 7 godina sam bila na sahrani svoje prababe, dok je pop držao opelo ja sam se žestoko smorila i razmišljala o tome kako se mi krstimo sa 3 prsta, a one žene u španskim serijama nekako drugačije, pa sam se do kraja opela, tj dok mi keva nije opasno pripretila krstila kao Maria Rosa, Kasandra & Co. sve praveći neke dušebrižne face i razmišljajući o Devici Gvadalupe. Kajem se jer se mamina tetka malo uvredila.
    - Sa nekih 11 godina sam na časovima solfeđa lešila jednog smarača od batina. Ne kajem se jer je bio smarač. Krivo mi je jer smo uvek bili u muzičkoj, tamo nisam mogla da ubijem Boga u njemu.
    - Sa 14 bežala sa časova kao nenormalna, bila sam vukovac i moglo mi se.
    - Sa nekih 16 godina sam izmislila drugaricu Maju, jer mi keva nije davala da se vraćam sama sa treninga, a ja nisam htela da prestanem da treniram. Maja se četiri meseca vraćala sa mnom u centar. Ne kajem se, nikad se ništa nije desilo.
    - Sa 17 pravila haos devojci najboljeg druga, zato što mi je bilo zanimljivo koliko je nenormalno bila ljubomorna, on, tipično, ništa nije skontao. Ne kajem se, njena patetika zlata je vredela.
    - U celoj srednjoj sam prolazila na intelekt i nisam učila ni približno koliko je trebalo, uvek sam izvlačila 4,6 i nikad nisam promenila stav. Krivo mi je mnogo. Danas se trudim da radim drugačije.
    - Sa 20 lagala roditelje žestoko, za gluposti koje sam napravila na faksu, napravila ogroman haos u porodici. Svaki dan se kajem zbog toga.

Lažem za sitnice, uvek izmoniram savršen scenario, povremeno pušim, izvlačim mojima pare na vrlo kreativne načine, uglavnom me ništa ne dotiče, optužena sam da stalno flertujem, i da ne znam razliku između žene zavodnice i žene domaćice.

Srećna sam :)

12. -zapalio sam srpsku zastavu na Koševu

13. ...и сад си се регистровао да нам кажеш да мрзиш Србију?

14. pa ne,da mrzim ne bi to pisao u svojim lošim djelima,zar ne? napisaću još loših..samo da sve skontam šta sam radio...

15. moje ime je javio i:

-sa 14 ukrao komsiji auto,vozio se dok je bilo goriva pa se vratio gsp-om,nisam imao kartu,nisam se kajao
    - sa 15 ukrao sestri auto vozio se dok je bilo goriva pa se vratio gsp-om,nisam imao kartu,nisam se kajao
    -sa 17 ukrao sluzbeni auto ispred neke firme,buzdovan sofer ostavio kljuceve unutra...
    -sa 18 sam vec vracao aute za lovu,nisam se kajao
    -sa 19 su me uhvatili,musterija bila pandur,popravni neko vreme,nisam se kajao,zavrsio u popravnom za autobravara,nisam se kajao
    -sa 30 ukrao sadasnjoj zeni auto,tad je nisam poznavao,pa se ozenio s njom.

E TO SE KAJEM U P.M. DA SAM ZNAO NIKAD NE BIH NI JEDAN UKRAO.

16. U osnovnoj školi, dok smo na odmoru išli kod Juse Trovača na baklave, prolazili pored limarske radnje sa starim majstorom, Milutin se zvao. I dovikivali mu "Milutine, moj ti klizi niz butine!!!" E, jednog dana Milutin rešio da uzvrati, poleteo ZA MNOM, stigo me kod Juse dok sam naručivao šampite, i izudarao me čekićem po nogama, negde oko BUTINA... Nema šta da se kajem, Milutin završio taj pos'o.

17. Church pub, sviđa mi se što si napucala mačku, ko je jebe kad krade šnicle.

18. - Kad sam imala 5, zajedno sa drugaricom sam ubila neku macku i sahranila je pod karton. Macku je nasao babin brat, jer je bila sahranjena ispred njegove kuce. Inace, macka je bila njegova...
    Ne kajem se, jer je deda bio(i jos uvek je) veliki govnar. Nikada nije davao da se igramo u njegovom dvoristu, a ono je bilo najvece.

- Brat i ja smo naterali sestru da popije "sok", u kojem je bila kafa, rakija, malo vina, zemlje, i soli. Posle toga je povracala ceo dan.
    Ne kajem se.

- Brat i ja smo nenormalno raskrsili kucu. Bili smo ista smena. Uvek je vazilo pravilo da ko zatekne rusvaj mora i da ga raspremi.
    Ne kajem se, tad je bila seljanka. :D

- Ona i ja smo rekle mami da nije nasa majka, posto nam nije dala da izadjemo napolje. Poslala nas je na stepenice da cekamo oca.
    E, zbog toga se kajem.

19. "- Sa 4 godine sam iz sve snage zunula klompom komšijsku mačku u njušku. Nije mi ič žao bilo, ukrala je mojoj babi šniclu"

Jadna šnicla... jebem joj majku mačeću, kako je samo smela! Pa kako mi krademo tuđe živote zbog čvaraka i bataka, pa nas niko ne šutira u glavu zbog toga?
    Šta serem, i ja bih tako... navukla bih tebi slične klopom, a onda vas tako gladne džoknula u glavu. A ovo ne bih ni napisala da nije ovog tvog "nije mi ič žao bilo".

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.