"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Назвао сам другарицу на сахрани њеног оца ,,прљавим, лошее васпитаним копилетом из Прибоја`` и бесно отишао са сахране.

2. To mora da je bolelo.
    Ja sam terala mladju decu da jedu zive puzeve i skacu u krec.

3. CrnaBo, pa tu nema nikakve razlike, što da se lažemo...

4. (:
    Tako je, Prase. Kao Hitler.

5. Ili Betoven... oba Nemci (Hića je Austrijanac)... i oba nenormalni. Što ti je čovekova glava...

6. ....kanta puna spageta sa zacinima.

7. Lingvističko prase, odmah si mi bio sumnjiv. :)
    Kad sam ja išla u nju, zvala se Braća Ribar.

8. Da, Maro, posle "20. okt" zvala se i Braća Ribar,jer se fuzionisala sa centralom kod Znaka pitanja... u M. Birjuzova su išli klinci do četvrtog razreda, a onamo od 4-8... Delili smo isto dvorište, Maro! :)))

9. Zvalo se prvi i drugi objekat. :)
    I kad pređeš u drugi objekat postaneš veliki.
    Mala ispravka samo, u Maršala Birjuzova su išla deca od petog do osmog razreda a kod Znaka pitanja od prvog do četvrtog.

Nadam se samo da nisi kupovao užinu kod Pere pekara. :))))

10. Ja sam dobrica. 0:)

Sta god lose da uradim, nikad nisam zato sto mi je dosao cef nego zato sto me je druga osoba iznervirala, tako da to ne racunam. xD

Jedini put da sam ja poceo je kad sam jednu komsiju zezao porukama kao neka riba sto se lozi na njega... Klasika. :)))

11. pretila sam sestri da cu je ubiti, ne kajem se
    bila sam prava kucka prema nekim ljudima, da je to cak previse i za vukajliju :D , e zbog toga se kajem
    istresla sam punu kesu trulog voca u kantu za reciklazu papira u Sloveniji...ne znam zasto i ne kajem se

12. Maro, obrnuo sam godišta, u moje vreme nije bilo tako, znam to iz priče potonjih klinaca, generacije kojoj i ti pripadaš... A Peru pekara ne znam, biće da te pekare još nije bilo, mi smo trošili pare kod pomenutog poslastičara Juse, kome je pomagao stariji sin Hasa (mlađi možda par godina od mene), a kad baš njih dvojica ne mogu onda najmlađi sin kome ime nismo znali nego smo mu dali nadimak Tulumbejac! Obojica su išli u našu školu. Poslastičarnica, mislim, radi i danas, glavni su Hasa i Tulumbejac, garant... mada, nisam davno prošao krajem, odselio sam se odatle pre desetak godina... moraću da overim situaciju, što pre!

13. Sad kapiram: Pera pekar ima radnju u lokalu gde je stolovao Milutin limar!!! Tamo, na ćošku... moram da overim kraj, definitivno!

14. Нисам сигурна да је је Пера пекар био тамо где и лимар. Ако се сећаш та пекара је била на почетку Царице Милице и имала је кваку у облику переце. Ни она више не ради. А Пера је био такав гад од човека да је то страшно. Стално нас је псовао кад смо долазили у пекару док нам нису забранили да излазимо из дворишта за време одмора. Онда одједном постадосмо чика Перини пилићи. :)
    А ни посластичарнице Јусине више нема. Претворила се у кафић под именом Сирано. Мислим да је у власништву Јусине деце, али то више није то. Баш сам пролазила пре једно месец дана. И ја сам се одселила, па се увек шокирам кад видим нешто ново.

15. Alo bre vas dvoje!!
    Šta evocirate te pekarske uspomene?
    Otvorite temu: Kod Pere pekara.

16. Ћути, Маро, молим те. Пера је само знак распознавања.
    Јој како ме је нервирао, рђа она пекарска.

17. E ako te je nervirao, ipak je dobar čovek:P

18. Znači rđa?!? Znao sam...

19. Како си знао?

(Ако се испостави да си ти Пера пекар, не разговарамо више. :) )

20. Pera pekar na početku CUrice Milice... pa znam koji je to pekar, znam dobro. Ovde gde je bio limar posle beše nešto drugo, mislim isto pekar... Da, beše drkadžija taj pekar, nisam mnogo kupovao kod njega... A Jusa postao Sirano?!? Pa jel mu porastao nos? Koja komedija...
    Munjo, oprosti & izvini na zastranjivanju. Potresle nas emocije...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.