Granjka VS pseto88

1. Gde je granjchilo?

2. Pere plesan između sise i stomaka.

3. Bohore šta ti radi njidra kad ti odabira šakom i kapom?

4. Ona meni šta radi ili ja njom?

5. Šta ti možeš njoj da radiš krsta ti?

6. pseto88

Ma jok bre brate gde na moju neku temu, daj neku o kojoj si najupuceniji pa ne bide da te bas dominiram glupo je da udjes u duel bez sansi

Otvaraj temu ili cepaj na ovoj debilnoj o cemu god hoces povedi polemiku, zauzmi stav i racunaj da sam ja suprotnog stava pa makar nek se ljudi smeju malo

Ево ја ћу да задам тему.

Грањка треба да заступа став како Цигани и жене не припадају дискриминисаним групацијама и треба да нам објасни како су они у ствари фаворизовани, заштићени као бели медведи и имају предност у односу на белог православног мушкарца у Србији.

Псето треба да изнесе чврсте аргументе којима ће нас убедити да то што Грањка прича није тачно и да нам објасни све начине на које појединци и систем спутавају и угрожавају особе женског пола и ромске националности.

http://i.imgur.com/3dtC9lG.jpg

7. Navijam za Psića naravno <3

8. Hahahaha stec popusis mi kurac bas

9. SISTITE REZITE A KAD TREBA BEZITE

10. Ovo se pretvorilo u kurac. Otvarajte novu temu gde ce samo granjanka i pseto da postuju, a ovo da bude tema za utiske.

11. Nema granjke jbg izgleda se usro

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.