Granjka VS pseto88

1. Gde je granjchilo?

2. Pere plesan između sise i stomaka.

3. Bohore šta ti radi njidra kad ti odabira šakom i kapom?

4. Ona meni šta radi ili ja njom?

5. Šta ti možeš njoj da radiš krsta ti?

6. pseto88

Ma jok bre brate gde na moju neku temu, daj neku o kojoj si najupuceniji pa ne bide da te bas dominiram glupo je da udjes u duel bez sansi

Otvaraj temu ili cepaj na ovoj debilnoj o cemu god hoces povedi polemiku, zauzmi stav i racunaj da sam ja suprotnog stava pa makar nek se ljudi smeju malo

Ево ја ћу да задам тему.

Грањка треба да заступа став како Цигани и жене не припадају дискриминисаним групацијама и треба да нам објасни како су они у ствари фаворизовани, заштићени као бели медведи и имају предност у односу на белог православног мушкарца у Србији.

Псето треба да изнесе чврсте аргументе којима ће нас убедити да то што Грањка прича није тачно и да нам објасни све начине на које појединци и систем спутавају и угрожавају особе женског пола и ромске националности.

http://i.imgur.com/3dtC9lG.jpg

7. Navijam za Psića naravno <3

8. Hahahaha stec popusis mi kurac bas

9. SISTITE REZITE A KAD TREBA BEZITE

10. Ovo se pretvorilo u kurac. Otvarajte novu temu gde ce samo granjanka i pseto da postuju, a ovo da bude tema za utiske.

11. Nema granjke jbg izgleda se usro

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.