U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
e stvarno :D ja dok ne vidim da neka definicija ima barem 4-5000 glasova ne verujem :D
to je zato sto mnogi dodju slucajno (preko googla) okrenu dve tri strane i zapale u nepoznatom pravcu... :)
Poznajem gomilu ljudi koji kazu da redovno citaju ali da nemaju nalog ovde.
Ja poznajem jednog koji ima 212 naloga :)
Ја не познајем никог... :(
MOTIKA, nisam znao da poznaješ Sevasta... :)
Ili možda dbqp-a. :)
Ti ljudi su baš neki smarači što čitaju bez naloga. Bolje da se uloguju pa da nam podele pluseve :))
Гамби сад кад погледам, па и ја сам онда дупли налог :))
Јбт Урбан дикшнери има 4 ипо милиона дефиниција за 10 година, па реко ако скинемо лимит од 5 дефки дневно има да их престигнемо за цирка два два ипо месеца :)
Не спомињи урбаншитшинери овде. бич-слеп
Срећан рођендан, Вукајлијо.
to je realno :D
bradonja, srećan rođendan, da nam veliki porasteš:)))
ne mogu da verujem za ono 13 000 ljudi :u čudu:
:))
Poruka za 13 000 ljudi:
Javite se na pvt, kakav god vid marketinga da vam treba!
.
.
.
.
.
Jedna navijačka za Vuku:
"Ja sam godine proveo sa tobom,
tebi dao sve, za tebe živeo,
sad sam opet tu, i biću uvek s tobom,
večno ostaćeš ti u srcu mom...
oooooooooo.... nanananananana...."
Srećan rodjendan Vukajliji, i da mu ja čestitam i 100. rodjendan :)))
http://www.herdtflorist.com/images/Birthday/RHF%20Birthday%20Cake%20on%20plate.jpg
Ију!
Свака час'! Срећан рођендан Вуки!
ма какви три! Још тристатри!
Dragi naš Vukajlijo, da si nam živ i zdrav još puuuno godinica, da i dalje imaš puno originalnih i još više neoriginalnih definicija, da iskoreniš Čaka, Jelenu, Batu, Milku i Duleta, da Grand bankrotira, a VB prestane da se prikazuje zbog nezainteresovanosti, i da Krstarica ugine u najgorim mukama :) SREĆAN ROĐENDAN :)
Živ nam bio još hiljadi ljeta...
http://www.youtube.com/watch?v=yEJOXqSlbf4