Vukajlija napunio 3 godine!

1. e stvarno :D ja dok ne vidim da neka definicija ima barem 4-5000 glasova ne verujem :D

2. to je zato sto mnogi dodju slucajno (preko googla) okrenu dve tri strane i zapale u nepoznatom pravcu... :)

3. Poznajem gomilu ljudi koji kazu da redovno citaju ali da nemaju nalog ovde.

4. Ja poznajem jednog koji ima 212 naloga :)

5. Ја не познајем никог... :(

6. MOTIKA, nisam znao da poznaješ Sevasta... :)
    Ili možda dbqp-a. :)

Ti ljudi su baš neki smarači što čitaju bez naloga. Bolje da se uloguju pa da nam podele pluseve :))

7. Гамби сад кад погледам, па и ја сам онда дупли налог :))

Јбт Урбан дикшнери има 4 ипо милиона дефиниција за 10 година, па реко ако скинемо лимит од 5 дефки дневно има да их престигнемо за цирка два два ипо месеца :)

8. Не спомињи урбаншитшинери овде. бич-слеп

Срећан рођендан, Вукајлијо.

9. bradonja, srećan rođendan, da nam veliki porasteš:)))
    ne mogu da verujem za ono 13 000 ljudi :u čudu:
    :))

10. Poruka za 13 000 ljudi:

Javite se na pvt, kakav god vid marketinga da vam treba!
    .
    .
    .
    .
    .

11. Нек' му је лепо и весело малиши !

12. Vukajlija ce uvek biti tu,ali pitam se ja,da li cemo i mi biti tu za neku godinu.....

13. Jedna navijačka za Vuku:

"Ja sam godine proveo sa tobom,
    tebi dao sve, za tebe živeo,
    sad sam opet tu, i biću uvek s tobom,
    večno ostaćeš ti u srcu mom...
    oooooooooo.... nanananananana...."

Srećan rodjendan Vukajliji, i da mu ja čestitam i 100. rodjendan :)))

14. Ију!
    Свака час'! Срећан рођендан Вуки!

15. ма какви три! Још тристатри!

16. Dragi naš Vukajlijo, da si nam živ i zdrav još puuuno godinica, da i dalje imaš puno originalnih i još više neoriginalnih definicija, da iskoreniš Čaka, Jelenu, Batu, Milku i Duleta, da Grand bankrotira, a VB prestane da se prikazuje zbog nezainteresovanosti, i da Krstarica ugine u najgorim mukama :) SREĆAN ROĐENDAN :)

17. Živ nam bio još hiljadi ljeta...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.