Добре пичке v2.0

1. Ili primenjuje u vrlo kontorlisanim uslovima, jbg zato je BDSM najpopularniji fetiš na svetu.
    Znači lepotica i zver.

Ipak pričamo o perverzijama i anomalijama koje ne treba negovati.

2. A nekrofiliju treba negovati?

3. Gosn ejdus sta mislite o foot fetishu ili barem nekoj blažoj verziji kink-a u kom muškarac uživa da masira svoj polni organ ženskim stopalima ?

4. mislim, trpanje u prdaru je poprilično ogavno, ali zašto je u hrišćanstvu i islamu zabranjen analni seks? zašto ti religija naređuje kako moraš jebat? svaka judaizmu čast zbog one njegove "ako si u braku sa ženom, možeš voditi ljubav sa bilo kojim delom njenog tela." svaka mu čast jer ne naređuje ti kako ti je dozvoljeno jebat.

5. zašto u bibliji i kuranu piše: "NEŠ JEBAT U GUZICU!", to mi nije jasno.

6. žene vole nasilnike.

Moram da kažem da si u pravu. To što sa mnom to nije slučaj a desilo mi se, ne znam... Čovek me je prevario. Bio je suva nežnost dok se nismo venčali i dobili dete... Uglavnom, nevažno. Za mene to ne važi, ali generalno žene vole nekakve mačo tipove, nagle, što lupaju šakom o sto, što dižu glas, što vole da se pobiju... Primitivno skroz ali je tako. Ispalo je da sam i ja takva. Nažalost. A nisam. Jedino što mogu da podnesem je nežnost. Makar dečka smatrali nezdravim zbog toga preferiram nežnost, poštovanje.
    Dete učim samo lepim stvarima, iako me mnogo ljudi prekoreva zbog toga, volela bih da bude nežan čovek, baš džentlmen i time obori dobru staru da kruška ispod kruške pada. Ukoliko se desi da krene očevim stopama - više nije moj sin. Izuzetno sam stroga tu, teram svoje i nikad neću da budem blaga kad je to u pitanju. Ne mora nikad da mi se javi kad odraste ali neka bude čovek! U suprotnom ne postojim. Tako sam rešila.

7. нек се јави аввл ауторка да да неку опаску као женскаћ

Ima nešto, osmeh je dominantan i boja očiju. Mislim da bi još lepša bila kad bi sklonila šiške. :) Lep izbor. :)

8. Muškarac mora da ima neki ventil za tu svoju nasilnu stanu, ali i da je bude svestan, i da je prigrli na neki način, da bi mogao da je kontroliše. Zato su borilački sportovi dobri.
    Muškarci koji to potiskuju su 100 puta gori. Nije džabe stereotip muški feminista koji podržava žene u svemu, a onda kad ga odbiju postaje agresivan.
    Pravi džentlmen može i da izazove drugog na dvoboj pištoljima u zoru, i da recituje poeziju i igra valcer sa ženom koju voli.
    Miroljubivost nije nesposobnost za nasilje, nego svesno uzdržavanje od istog, da parafraziram Džordana Pitersona.
    Zato je pacifizam licemerno sranje.

9. mesni narezak
    zašto u bibliji i kuranu piše: "NEŠ JEBAT U GUZICU!", to mi nije jasno.

Zato što jahve ne voli da hotimice rasipuješ svoje seme bilo gde gde nije pička, jer to ti je dar od njega da se množiš.

10. Dete učim samo lepim stvarima

upisi ga na neki muskiji sport odmah ako si sama sa njim. sta god, ne mora borilacke vestine, fudbal, rukomet kosarka, vaterpolo, sta god da ima u pirotu, da nauci od starijih vrsnjaka kako da se brani u skoli od ostalih decaka, i kako se ponasaju medjusobno.

vi zene ne umete da ucite musku decu tome, i to je posle jeben zivot za decaka dok ne odraste.

i to nije nista lose. nece ga iskvariti ako ga roditelji ne iskvare.

11. kad kazem brani ne mislim da se bije, nego da ume socijalno da se ponasa sa decacima. trebace mu u zivotu.

12. Pravi džentlmen može i da izazove drugog na dvoboj pištoljima u zoru, i da recituje poeziju i igra valcer sa ženom koju voli.

Tome ga i učim.
    Ne potiskujem ništa, osobine koje primetim da ima usmeravam ka pozitivnim ispoljavanjima istih. Ali biće uslovljen da se kontroliše i bira zdrav smer ako me želi u životu. Ako ne - sa srećom sine. Jbg. Ja nisam što bi kod nas rekli na putu nađena. I mene je neko rodio, vaspitavao, voleo i odgajao me. Izrasla sam u kompletnu ličnost uprkos traumama. Ko je mene usmeravao? Ja sam žensko, nemam prava na gnev, bes, razorna osećanja?!! Druže, ja bi nekog ubila u afektu. Toliko sam puna besa. Ali se kontrolišem. Veoma dobro. Ako njegov izbor ne bude mir, sam je odabrao jer mene u ratu nema.

13. Al najjači su mi ovi ženski copiumi kao 'ma jao ja nasilje ne podnosim i nikada ne bih bila sa nasilnikom' a svojevoljno ulazi u vezu sa nasilnikom i posle kad se desi to što se najčešće desi 'eto prevario me jbg'. Brt zašto se kriješ iza toga kaži otvoreno da ti imponuje takvo ponašanje IMPONUJE TI. Ne govorim konkretno samo o tebi avvlijo nego o nebrojano mnogo takvih slučajeva.

14. žene vole nasilnike.

zagorka bradic bi rekla samo u slucaju da su u pitanju mazohisti

15. Ne, ne imponuje mi. Čovek se lečio od alkoholizma, dug staž. Kad sam ga srela bio je na lekovima. To su svi krili, od njega do tetke iz Bajmoka. Dakle - svi! Smatrali su da će on pored mene ovakve da se otrgne i da smiri, da će izbaciti alkohol iz upotrebe. Ja nisam znala da on pije sve dok se dete nije rodilo. Došli kući, i prva noć beba jbt, plače. On se diže, ulazi u sobu gde smo mi, ishisteriše, nadere mi se što kao ne umem da ga smirim i to je bio PRVI put da sam ga videla takvog u životu. Onda je izašao, ja šokirana misli ok, normalno je to, postao otac, novo za svakog, napet, ovo-ono. Kad on dođe mrtav pijan i od vrata je počeo da nas vređa. I mene i dete. Ko može tako nešto da voli?!! Mislila sam da je to bilo samo tad međutim pakao se nastavio 2,5 godine. Uslovljavana sam od strane njega, njegovog oca i ostalih da će mi uzeti dete ili me napraviti ludom, poslati na nervno i slično. Para i veza imaju. Na kraju je on udario dete od 2,5 godine, i sam taj njegov otac se tad potukao s njim i prijavio ga. Potom sam ga prijavila ja, i moja mama..On je maltretirao i maltretira i dalje sve svoje ukućane. Rođenog brata, babu od 82 godine, maćehu i njenog sina. Ma sve. Oni su gledali da ga meni utrape i jebem im sunce bolesno uspeli su. Pre godinu dana mi taj isti čovek pruža ruku ispred SUP-a i kaže, Ivana ćerko, izvini kao. Mislim se jebi se bre. Bili ste sebični svi. Sad dete ce nesrecno da bude, spalim vam ga majke bolesne poremećene. Nule od ljudi. Umesto da je reko odma beži od ovog mog pijandura koja ima staž s time dobrih 10 godina. Dakle on je od mene stariji 5 godina. Neka je pio od 20te. I svaki dan saznajem nešto novo, kako se ponašao i koliko je pio oduvek, samo se od mene krilo onako kako samo u turskim serijama babe kriju neku manu, falinku ili porodičnu jbnu tajnu. SVI DO JEDNOG ćutali su i hvalili ga. A on se ponašao divno. Do te noći. Da ne pričam sad kako sam ja budući jedinica gledala da nađem što mirniju, što finiju i prijatniju porodicu. Htela sam petoro dece jbt jer sam ja rasla kao jedna i jer mi je samoće previše. Htela sam punu kuću, graju, zagrljaje, slogu. Pa nisam ja neka maloumna perverzna drolja! Jebem ti život krvavi!

16. https://youtu.be/p_FU0HNSOk0

Ма не зна женскаћ шта оће, збунио ми и Секулу

17. E jbg, povukli ste me za jezik, JEBI GA, STOPUT JEBI GA. Usrani Univerzum i njegove bizarne igrice koje sprovodi nada mnom. Ali ja ću otići. Hoću. Jednom. Nadam se skorije. I nikada se više neću vratiti u ovu rupu! Mogu se vraćati ovde samo na dva mesta dok sam živa, a oba su na groblju.

18. То је рекла жена Лава Троцког - "када умрем не желим да се икада вратим на овај свет"

19. Шта да ти кажем, све је то бајно и дивно док се не појави проблем, макар то била и слатка мука у твом случају, то је био довољан тригер да се у њему врате можда баш они разлози из којих је пио... људи пију да отупе своје емоције и лакше подносе проблеме. Мирно море никада није створило вичног морепловца.

20. То је рекла жена Лава Троцког - "када умрем не желим да се икада вратим на овај свет

Mislim da me nisi razumeo, otići ću iz grada ili države. Za 2, 5 ili 10 godina i nikada se neću vratiti.
    Mogu da dođem samo da obiđem grobove. To je sve.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.