Добре пичке v2.0

1. Bezveze obje, i bolje sam izbjegavao

2. i ova tema nekako zrači, ne mogu da opišem, ali nije lep osećaj.

3. Sve je to valjda stvar ukusa. Kod druge je kratka kosa prsudna. Mnogo su lepše na videima nego na slikama. Nisu fotogenične ni jedna ni druga. Nažalost.

4. Uostalom, meni je lepota sve što drugima nije. Ne očekujem više da me iko shvati. Shvatila sam sama dovoljno. Osvešćena sam. Za to vam hvala.

5. Dobro avvl pravis big deal od ovog, ok tebi je ovo lepota ali ne samo tebi nego i tisucama drugih fakat i oni te shvataju, znas

https://i.pinimg.com/originals/dd/91/41/dd914122695d4d0565c4c1aa22bbde6f.jpg

evo meni je ovo preljepota npr

jarebica tanka i plasiva,
    ma tijela kako vatra ziva

6. Ne pravim ništa. Izražavam se. Naglašavam. Ne volim plastiku, šminku, napucanost. To je stvarno individualno. Ne kaže se džaba da je lepota u oku posmatrača.

Lepa je tvoja devojka. Prelepa. Kao antička boginja. Svaka čast na izboru.

7. Ako bih recimo trebala da zatvorim temu ovde bih napisala samo jedno ime iz sveta poznatih žena:

Monika Beluči.

I to je to.

Kao što je vama posle igre prestola svaka serija bljutava, tako u odnosu na tu ženu seksepil postaje truo.

8. E sad truo, pa nije ona neka Anissa Kate ili ne znam ni ja ko.

9. Monika Beluči 1991 edition, najljepse stvorenje zensko

10. Lepa je tvoja devojka.

Eh da je moja a ne bivsa od Brodija :((

Ovu glumicu sam video samo jednom, glumila sa Dzejms Frankom u onoj seriji o ubistvu Kenedija

https://i.imgur.com/AFzCYRw.jpeg

11. Što me poredite s njom? Iskreno mnogo ljudi mi reklo u realnosti da na nju sećam ali po meni niđe veze... niđe baš. Jedino da počnem tamnije da se farbam... ne znam. Lično ne vidim sličnosti

12. Boja očiju samo :D

13. Па не знам, тако, израз лица, коса (сем боје)...

14. Možda na prvu malo faca, inače niđe veze.

15. Meni rahmetli nana govorila da sam isti Alan Delon.

16. Хахахах, што би неко рекао, како си лепа, могао бих те нацртам :)

17. Alen Dleon je lep ali precenjen..daleko lepših muškaraca ima. Harizmatičnijih, ma lepših brate. Ali ajde žene su mu dale tu titulu. Kao recimo sad Bikoviću.
    Čovek je visok i ništa više. Ok, ima svoju neku lepotu ali nije to sad da se urla i seku vene...

18. Је л` је теби Путин алфа мужјак хахахах

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.