Добре пичке v2.0

1. mesni narezak
    ako ti je ovo dobra pička, nisi ti dobar.

Niko nije rekao da jesam lolololo

2. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

3. смејеш се ко оне твитерашице знаш оно
    AHAHJKJKJJKJJKHKJYJJYIOYJOKMBMBMBJAJAJAHHEHQHQQEQEEQ
    јел знаш

4. NEMOJ DA TI I JA KRENEM SLATI KURCE U INBOKS!

5. НЕМОЈТЕ ЧИКА ШАБАНЕ МОЛИМ ВАС

6. Ova je bivsa zena Olivera sto je ubijen a sad je sa onim sto mu je nastradala ćerka?

7. Веома сте проницљиви госн бохер, баш је тако како кажеш

8. Idi bre u kurac pa kakva je ovo zajebancija? Sto je ovaj debil ostavio Tijaninu majku?

9. Boh, kivan je na to saznanje

10. ја не знам ништа о томе заиста а занима ме нека неко напише инфомације о томе
    ја нећу да гуглам и читам шта каже АЛО о њему

11. Zato što je kao Tijanina smrt njih dvoje udaljila, kao nije mogao više da se bori s tim kako njegova bivša žena to podnosi ... Golo sranje, ne znam. Ima pravo na svoj život ali po meni je sve to veoma sebično.

12. Ostavio majku cije je dete silovano i ubijeno
    Degenerik

13. On kao da je iskoristio smrt svog deteta da se probije u javnost. Mislim tako deluje. Razumem valjda dovoljno činjenicu da se s bolom svi različito nosimo ali ... za ovakve moduse prevazilaženja nemam želudac ni ja.

14. Isto ovde, jbt muž im umre, dete, desi se nešto - žene se odmah bez da se zamisle preudaju, spašavaju svoje dupe. Da je njoj dobro, da ima mušku ruku, da ima ko da joj spremi drva, tegli, nanosi... a ona rodi još koje i to je to. Obezbedila se. Boli ih pi..ka za dete koje su prvo rodile, ili čak dvoje. Ili ih ostave da žive s babama i dedama, ili ako ih povedu sa sobom nikad se ne zapitaju kako se ta deca osećaju ... Ne znam. Jebem li ga. Nisam iz ovog vremena, jedva podnosim u šta se svet pretvorio.

15. Napiši pička slobodno neki od ovde prisutnih su čak i videli to u stvarnosti

16. Šta, pravimo se da od starta nismo videli da je Tijanin otac iskoristio svaku priliku da kapitalizuje njenu smrt i izadje pred sve kamere od RTSa do RTV Ruski Krstur

17. Postognuća: Tijanin zakon, u praksi pooštrenje sa 40 godina na doživotnu, u suštini kozmetička promena

Šta više smatram da je 40 godina teža kazna od doživotne jer daje nadu i ne pruža eventualno uspokojenje da je to to, a u principu 40 godina znači ujedno i do kraja života za većinu ljudi

I još par pooštrenja za teža dela. Populističke mere slabašnog pravosudja

18. Napiši pička slobodno neki od ovde prisutnih su čak i videli to u stvarnosti

hahahhahah nasmeja me u sve muke

19. Šmoklja
    Napiši pička slobodno neki od ovde prisutnih su čak i videli to u stvarnosti

Vidjam picku svakog dana. U ogledalu heh

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.