Добре пичке v2.0

1. Da mi se diže, tačno bi ga išamarao kao da je pao fiziku na polugodištu

2. па добро могао си бар име или неку врућу слику да ставиш а не скриншот од врата на горе са наочарама за варење

3. vrh mogla bi da ga glođe

4. A stvarno gotivna

5. melanie laurent jer ja licim' na nju

6. ova je bila top svojevremeno

7. melanie laurent jer ja licim' na nju

Molim da priložite fotografiju kao dokaz, autorko Toma

8. vec sam bila predmet komentara tipa: pick me sajtusa i jebo je ovaj i onaj, tako da ne bih osim naravno ociglednog razloga da bi bilo prejadno da se dokazujem

9. Elizabet Debicki, voleo bih da se makazamo onako krakati oboje

10. Zajebavam se, hteo sam da dodam i "pomogućstvu de si gola" al reko aj da ne budem baš ljakse :)

11. Što me ne sprečava da to budem sada malo ofc. Kažeš nisam hteo baš da kažem, al sam eto ipak reko ;)

12. Elizabet Debicki, voleo bih da se makazamo onako krakati oboje

xaxa

13. дајана кругер солидна нацистичка бештија

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.