Добре пичке v2.0

1. nemate internete tamo u pirotu vidim

sl put ostavi da se uploaduje dok spremas rucak ili tako nesto

2. Meni lično ta glumica je toliko seksepilna da to iz nje vrišti a ujedno je vrlo jednostavna i sasvim prirodna. Krasna je. Toliko ima nešto da je neopisivo. Usna gornja specifična, ne znam... Čitav život mi je krivo što ne umem da crtam ili slikam. Volim da vidim lepu ženu, zapravo ne savršeno lepu, nego eto takvu, da nešto ima.

3. Blue is the warmest color

Specifična je glumica. I plava je specifična ali ova mi je sasvim hot.
    Nisam LGBT :D Ne bih mogla da budem sa ženom. Ali volim da im se divim, ima izuzetnih.

4. dobro koja glumica jel se igramo asocijacija

5. Léa Seydoux ili Adèle Exarchopoulos pa mi da nagađamo sad 50/50

6. Dobra mogla bi da ga glođe

7. Ta, baš ta. Vrlo je prirodna ali je sva seksi, i čupava, i svakakva. Kako joj dobro stoji kosa preko usana kad duva vetar...

8. Pogledajte joj telo... usta, face... ma paketić. Ima prćasto dupe. :D

9. Narocito usta hahah

Nisi jedina riba za koju znam da se lozi na ribe (a da nije lezbejka) :P

10. Proslo je 3 min, say the line Vuce

Zasto mi nisi odgovorila

11. Ložim se, pošteno. Volim. Ulepša mi dan kad vidim umetničko delo. Tako posmatram i žene. Ali nisu sve umetnost. Većina ih je KRINDŽ. :D

12. To je reč godine :D

13. Vuče zbog smajlija je brt, provalio sam. Simpuj bez smajlija, skroz druga slika.

14. To je REČ godine!

Zvučiš grublje, odlučnije.

15. Hahaha nikada nece jebati, nikada

16. TO je reč godine

tras o sto

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.