Hahahhahahahahha dobro liči na Crnogorku to stoji, ne znam što mi je privlačna, pucajte mi u glavu, inače ne volim visoke ni daskaste žene, faca mi ima nešto jebem li ga
Pa i ovde je vruće kad je leto, tamo bar turističko podneblje, more mi blizu a veći grad. Nego sam budala, vratila sam se da se mrznem i leba da nemam... Jeste da ne volim leto, ali brate bolje sam živela
Sad mi za drva samo treba 1000 eura
https://www.instagram.com/reel/Cs834KYAoxN/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Kakva je, sunce ti ...
Njah
Odakle znam, meni ona i bez šminke baš lepa. Ima nešto koketno
ovo je bukvalno svaka riba u podgorici
visina 1.80 u proseku, jača vilica od Najka Kalinića i ponašanje isto njegovo
Hahahhahahahahha dobro liči na Crnogorku to stoji, ne znam što mi je privlačna, pucajte mi u glavu, inače ne volim visoke ni daskaste žene, faca mi ima nešto jebem li ga
Znam ja Podgoricu jako dobro, živela sam dole, I koji me pop krstio pa se vratih e to mi nije jasno.
Usrecila bi se jbt podgorica i mostar, to su gradovi pakao vreli okej za otici ali za zivot begaj gore negdje
Pa i ovde je vruće kad je leto, tamo bar turističko podneblje, more mi blizu a veći grad. Nego sam budala, vratila sam se da se mrznem i leba da nemam... Jeste da ne volim leto, ali brate bolje sam živela
Sad mi za drva samo treba 1000 eura
Dobro, ali ne treba žaliti ni za čim Plidu u pravu si. Ima mi ova žena neku specifičnost - a šta je to da me ubiješ - ne znam.
Cacak > Podgorica
свака риба са инстаграма која се бави мдоелингом и шминкањем икад ти је ова горе јана плитскова
Užice > Titograd ☺️
Profe de zaključaj ili preimenuj u "Sve sem Dobre pičke v2.0"
Buuuuu ahhahahaha ☺️☕
KAKKKKOOO JE SEKSII
https://youtu.be/dSo2AAPE6C4?si=4K98unf2WeY-gdvU
Mešavina Eme Ston i Kendal Džener
Ode avi u lezbejke
A ne, ja oduvek volim žensku lepotu. Samo sam esteta, ništa više. Da imam para bila bi lovac na talente.
добра је ова луиса знам је по неким песмама и ако је даскара
A šta sad, ima obline, sta ima veze, prirodna je skroz, vidi se svaka pegica, ožiljak, sve baš i dalje je opasno lepa. Jebale vas sise