Добре пичке v2.0

1. Odakle znam, meni ona i bez šminke baš lepa. Ima nešto koketno

2. ovo je bukvalno svaka riba u podgorici

3. visina 1.80 u proseku, jača vilica od Najka Kalinića i ponašanje isto njegovo

4. Hahahhahahahahha dobro liči na Crnogorku to stoji, ne znam što mi je privlačna, pucajte mi u glavu, inače ne volim visoke ni daskaste žene, faca mi ima nešto jebem li ga

5. u podgorici

Znam ja Podgoricu jako dobro, živela sam dole, I koji me pop krstio pa se vratih e to mi nije jasno.

6. Usrecila bi se jbt podgorica i mostar, to su gradovi pakao vreli okej za otici ali za zivot begaj gore negdje

7. Pa i ovde je vruće kad je leto, tamo bar turističko podneblje, more mi blizu a veći grad. Nego sam budala, vratila sam se da se mrznem i leba da nemam... Jeste da ne volim leto, ali brate bolje sam živela
    Sad mi za drva samo treba 1000 eura

8. Dobro, ali ne treba žaliti ni za čim Plidu u pravu si. Ima mi ova žena neku specifičnost - a šta je to da me ubiješ - ne znam.

9. свака риба са инстаграма која се бави мдоелингом и шминкањем икад ти је ова горе јана плитскова

10. Užice > Titograd ☺️

11. Profe de zaključaj ili preimenuj u "Sve sem Dobre pičke v2.0"

12. Buuuuu ahhahahaha ☺️☕

13. KAKKKKOOO JE SEKSII

https://youtu.be/dSo2AAPE6C4?si=4K98unf2WeY-gdvU

Mešavina Eme Ston i Kendal Džener

14. Ode avi u lezbejke

15. A ne, ja oduvek volim žensku lepotu. Samo sam esteta, ništa više. Da imam para bila bi lovac na talente.

16. добра је ова луиса знам је по неким песмама и ако је даскара

17. A šta sad, ima obline, sta ima veze, prirodna je skroz, vidi se svaka pegica, ožiljak, sve baš i dalje je opasno lepa. Jebale vas sise

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.