nisam brate.
tesko da je iko mogao i da nasluti da ce se totenhem i lester boriti za titulu.pitanje koliko ce izdrzati,ima jos da se igra.
kontam da su svi bili u tripu lester opstanak,totenhem liga uefa max.
odlicna luda sezona.
Nema, prezanimljiva liga, svake godine se desi nesto drugacije, neko ludo iznenadjenje..
Svi mozemo da se pravimo pametni kako smo pogodili ovo ili ono, ali je ne moguce predvideti sve ove silne detalje koji se dese u sezoni, tako da samo watch and enjoy..
btw, od kad sam batalio kladzu mnogo vise uzivam u utakmicama, skoro godinu dana sam cist lolo
Nisam Bosanac Bošnjak sam i tvoj post me vređa Coa. WH Sanderlend odlična tekma ali na ovim utakmicama od 16h samo jedan gola pao a sad će poluvreme. Bata Šejn jebe Čelsija.
Odlične akcije kod oba gola Mančestera mada su imali i malo sreće. Rašford ubica, šteta što ga nisu forsirali od početka. Kakav će moćan tandem u budućnosti imati Junajted sa Marsijalom i Rašfordom, možda budu slavniji od Jorka i Kola.
nisam brate.
tesko da je iko mogao i da nasluti da ce se totenhem i lester boriti za titulu.pitanje koliko ce izdrzati,ima jos da se igra.
kontam da su svi bili u tripu lester opstanak,totenhem liga uefa max.
odlicna luda sezona.
Nema, prezanimljiva liga, svake godine se desi nesto drugacije, neko ludo iznenadjenje..
Svi mozemo da se pravimo pametni kako smo pogodili ovo ili ono, ali je ne moguce predvideti sve ove silne detalje koji se dese u sezoni, tako da samo watch and enjoy..
btw, od kad sam batalio kladzu mnogo vise uzivam u utakmicama, skoro godinu dana sam cist lolo
Ливерпул против Јунајтеда у Лиги Европе! Први пут се састају у неком европском такмичењу. А Тотенхем извукао Борусију, ту би могло да пршти само тако.
Više se radujem LE nego LŠ. Kakva će borba da bude.
силна ће борба да буде.
а што би била фора да си босанац или хрват сад, а ја написао овај скечччД
Kol'ko dobra utakmica Vest Hem Sanderlend. E zato je PL najjača liga. Kakva kurac Primavera i neke Televisa Presenta Serie.
Nisam Bosanac Bošnjak sam i tvoj post me vređa Coa. WH Sanderlend odlična tekma ali na ovim utakmicama od 16h samo jedan gola pao a sad će poluvreme. Bata Šejn jebe Čelsija.
Odlične akcije kod oba gola Mančestera mada su imali i malo sreće. Rašford ubica, šteta što ga nisu forsirali od početka. Kakav će moćan tandem u budućnosti imati Junajted sa Marsijalom i Rašfordom, možda budu slavniji od Jorka i Kola.
Drago mi je što je Van Galov vrtić izgazio Arsenal. Toliko o šampionskim ambicijama Tobdžija. Umro sam kad se Can Gal proso pored terena.
kakav doktor van gal da l je ono realno
samaranje luzera bez runija marsijala smolinga, klinci odrzali lekciju
https://twitter.com/paddypower/status/703969798691135492
Utd je kesa
cholo juce isamarao real samo tako, pokazao ko je gazda u madridu
Hahaha sta je radio ludak? Sta je bilo tad?
Real igra Lš jbg XD
M vezao junajted nekoliko faulova, a arsenalovi samo padaju i on ispizdeo otisao do sudije haahha
Hahahahaha ovo mu je plus, jedan od retkih ali plus!
Evo malo Van Gala
https://streamable.com/9k4f?t=5.5
Arsenal i Siti definitivno bez titule
hahaha gonzo koliko je dobro ovo