Premijer Liga 2015/2016

1. Nenormalno kolo. Lester odigro nerešeno, svi ostali favoriti za titulu izgubili, Arsenal od mrtvog Svonsija na Emirejtsu. Kažem ja, neće Arsenal uzeti titulu ni u ovoj deceniji. Vest Hem osvaja ligu.

2. mocni cekicari.
    na kraju kola lester povecao prednost.hahaha

3. fadjo ja kolko vidim junajted dobio kako mislis svi favoriti za titulu izgubili

4. Јунајтед фаворит колко и челзи

5. Junajted će već za vikend protiv vest bromviča kiksnuti

6. celzi veci.
    totinhem-arsenal sledece kol.
    lester protiv votforda.u principu lesteru dobro kako god ako pobedi.

7. Još je rano ali mislim da je LFC ugasio Sitijeve snove o odbrani titule. Krljaće se Mančesteri za LŠ.

EDIT: Greška Slavenova momčad ide u LŠ, Mančesteri se bore da ne igraju kvalifikacije za LE.

8. каква је сити курчина екипа, у купу су школовали ливерпул фазон 20 шутева данас једном запрете у 89. минуту са 35 метара по земљи и таква екипа да се бори за титулу...аха, важи - нула бодова.

9. Preluda tekma Everton-WHU. Lukaku sjebo kad je promašio penal i posle toga stopostotnu pri rezultatu 2:0. Slaven je Precar. Antonio opet dao gol. Paje je zaslužio da ga istetoviram na leđima. Dao čovek u nadoknadi za pobedu mog omiljenog engleskog tima, za bodove na fantaziju, za tačan rezultat na prediktoru i održao mi tiket u životu. PAJE ZLATNA LOPTA.

10. fadjo koji si ti na fantaziju?

11. Aždaje. 7. sam trenutno u našoj ligi. Jbg, loš početak i očajno prošlo kolo.

12. lol sunshine, pa spursi vas sabili, Ospina spasao siguran gol 3,4 puta, 13 minuta je trajala dobra igra Arsenala, kao po obicaju pred kraj, u sezoni kada glavni konkurenti za titulu prosipaju bodove svako drugo kolo vi se mucite ko rudar u Boru..

edit

Saves
    Ospina (9)

13. Najbolji tim Totenhema od bokte pita kad, odiksa sa 10 igrača Arsenala.
    Pa i mi smo konkurenti za titulu i mi prosipamo bodove u svakom (drugom) kolu :D

Oco je vrh Totenhema ove sezone, pobediće još Aston Vilu i Bornmaut i onda kreće pad.

14. arsneal govno. totenhem gotiva. lester do titule!

15. E pa i Arsenal umalo da odiksa protiv Lestera..ocu reci sve im se samo nudi ove sezone a oni fail za failom, mozda je jedna losa karika trenutno Sancez koji igra sezonu za zaborav, sve ostalo je na nivou.

Pa i mi smo konkurenti za titulu i mi prosipamo bodove u svakom (drugom) kolu :D

true story ;)

16. vest hem polako prestize te omanje klubove iz mancestera.

17. Oco je vrh Totenhema ove sezone, pobediće još Aston Vilu i Bornmaut i onda kreće pad.

Ne vjerujem, ne pamtim da sam gledao Totenhemovu igru koja je djelovala ovako ozbiljno kao ove sezone.

18. #издржилестере

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.