Premijer Liga 2015/2016

1. Гази Лестер све у низу, титула је тако близу.

2. Jes mi drago bilo kad ga Vardi šin'o. A i Ranijeri 0:1, ko Pižon je postao.

3. Što je Manča odloženo?

EDIT: Izgleda pola sata pomereno.

4. Zbog gužve u saobraćaju

5. Brzinski im se posraše u usta.

6. Spakovaše burazeri 3 komada za fazon 3 minuta.

7. Povredi se fosu mensah jedini koji je valjao u odbrani i cao jbg, kad se i klinci povredjuju nema cime da igra van gal, i dalje ima moju punu podrsku

Totenhem dere, moje dete eriksen napokon je na mestu gde zasluzuje, al opet lester osvaja, drago mi je da je tako, kad bi moglo lester-totnam-siti-junajted da bude konacan plasman al jbg

8. Što bih ja voleo da šugavi Arapi igraju EL a Manča 4.
    I onda Gvardiola preuzima Kup Uefa tim loooooooooooooooooooooooooool

9. Untd govno ekipa još od Skolsa jbg

10. I onda Gvardiola preuzima Kup Uefa tim loooooooooooooooooooooooooool

I poduva ga u osmini finala od Karabaga ahaha. Inače WHU ide u lš.

11. Ibra ide u Malme zapamtite ovaj post

12. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    Švecka, jeste ladno al je standard

13. iseravanje po mancesteru.
    vesthem ostecen.opet
    kampione lester

14. nobl dobar igrac.ocekivalo se vise od njega,al sta sad.

15. Van gal doktor, s cime on radi i opet samara

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.