Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
DVA DVA VANGALU SVE TE JEBALO
3:2
Nemes sa 40 datih golova igrati ligu sampiona jbg
Stvarno gol razlika 46:34, pa Piždra bolji bio.
Dođi Murinjo oči moje lepe.
https://www.youtube.com/watch?v=gdHymwb3li4
odlicna tekma.mancesteru ko da se i nije islo u ls.bio vest hem bolji i dobio zasluzeno.
kujata vrhunski igrac.novi jaja ture.
Suzu sam pustio na kraju lebvamjebem. Odlična tekma, Đavoli su jebani.
murinjo da je ostao u celziju ispali bi iz lige fazon, a mislite da ce sa mancesterom koji ima gori tim jebeno da osvoji sta ? seljacina je ciganska i ferguson i bobi carlton su blokirali bas zbog toga njegov dolazak, jebes trofeje i sve necemo da budem ciganija ko real barsa i ostala govna
jedi bre govna jebo te i mančester i ferguson u dupe, jebeni bod vest hemu ne mogu jadnici da uzmu
http://i.imgur.com/yT2e1kA.jpg
Е ако Сандерленд буде сутра добио Евертона, то значи да Њукасли засигурно испада или?
Slaven Bilic veci kurac od Van Gala.
vest hem osvojio najvise poena ove sezone u istoriji kluba fazon, igraju poslednju utakmicu na ovom stadionicu navijaci ludnica, izlomili autobus mancesteru igraci se usrali jebeno, a seres ko da su izgubili od surdulice na old trafordu jebenom
ma pusite mi kurac nubare ja sam doktor premijer lige
то је тај напредњачки речник. је л' те то спасковски научио?
LOOOOOOOOOL
ti si me zajebo za glas, dodjes mi 1000 rsd naplaticu to kad tad
ANĐUS SVE POGODIO ZA VAN GALA NIJE NI ZA BAŽDAREVAC
armine, oćeš sa mnom dogodine do rumunije da gledamo meč grupne faze lige evrope izmedju Junajteda i Botosanija?
bilo koji drugi trener bi sa ovim timom i povredama bio deseti fazon, a nubare koje mi sad napisu pa sto nije doveo potrosio 300 miliona neka odjebu da igraju menadzer ispisacu im se usta drugi neki put