Premijer Liga 2015/2016

1. sledeće godine sve pare da sautempton osvaja

2. NE SRDI SE ARMINE :(

3. ispizdela me jebena igrica na telefonu, vec 2 sata nabadam jastuk ovde ko nenormalan ne mogu da se smirim

4. gde su nubare što pričaju da je španska liga najjača na svetu hahaha ispišali se englezi u usta celoj evropi

5. sledeće godine sve pare da sautempton osvaja

LAKO JE TEBI DA DAJEŠ OVAKVE IZJAVE KAD SI SIROMAŠAN

6. van gal za godinu dana menja muslina na kormilu reprezentacije.zove danka lazovica nazad.

7. Не бих да урекнем, али судећи по свему одоше Норич и Њукасл у чемпионшип следеће сезоне

8. Odlično, treba da ispadnu tri ekipe koje to ubedljivo najviše zaslužuju, Sanderlend se lavovski borio u poslednjih nekoliko kola. Zaslužuju da ostanu više od pomenutih timova.

9. Дефинитивно испадају Њукасл и Норич

Сандерленд води 3:0 против Евертона у 58. минуту

10. everton podlo prodao tekmu.sva tri gola dali odbrambeni igraci.verovatno su se ovi iz evertona sklanjali kod svakog centrasuta.
    arsenal dao 34 milje za xhaku.

11. DA LI JE MITROGOL NOVI ŽIGARA ILI ĆE SIDRAŠ DIĆI SIDRO I OKUŠATI SREĆU U BURSISPOR?

12. Ne bih verovao, da mi je neko pričao na početku sezone, da se Burmut neće boriti za opstanak u poslednja dva kola. Svaka im čast stvarno, relativno lagano su izborili opstanak.

13. мах-мах норич

мах-мах њукасл

14. Niko ne bi rekao ni da će Lester da osvoji, pa eto.

15. samo je moj stari znao, samo on je verovao...

16. жао ми трулог њукасла, а не готивим их нешто, него ет'. неки осећај као кад је фулам испао, трули су, кога боли курац за њих, ал' опет су ту увек и оно, јбг. као вест хем да испадне следеће сезоне, или евертон. тако некако.

17. Bormut ekipa uigrana, gotovo ista ona sto je osvojila Championship, napadacki fudbal plus odlicni transferi Iturbea i Afobea. Logicnije je da oni opstanu nego Njukasl, ekipa sastavljana s konca i konopca. Barnli pokusava da izgura slicnu pricu ali su defanzivni do jaja, a nisu tvrdokorni kao sanderlend pa da opstanu

18. Draze mi je da opstane Sanderlend nego Njukasl. Njukasl zadnje vreme postao mekani djordjobalasevski klub, Sanderlend trve kostolomci.

OSVETILI SMO BRATA ADAMA

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.