SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Царе ако имаш религију у државним институцијама то се не може назвати секуларном државом никако. На папиру пише да је Косово Србија па сви знамо како је. Хоћу да кажем да се државе Библијског појаса могу користити као валидан примјер

2. А откуда сад тамо терористи? Па откуда терористи у Сјеверној Ирској, Шпанији? Па због неразјашњених политичких односа и статуса мањина, чега је на Блиском Истоку пун курац

Ne slažem se. Ti teroristi su hteli nezavisnost, dok islamski hoće smrt svim nemuslimanima.

Što se tiče religije u državnim institucijama u USA, ona se tu manje više zadržava. Papa tamo ne donosi zakone. A naravno, sveštenici nemaju neka velika državna prava, sem da venčavaju što je ok(spram npr našeg zakona gde možeš da imaš vanbračnu zajednicu sa istim pravima kao i bračnu što je kul).
    Koje su država Biblijskog pojasa?

3. Što se islam više toleriše oni će biti veća govna.

Jednostavno je, ne daš im da se naseljavaju i to je to.
    Kako bi završile ove izbeglice da su u srednjem veku krenule u Evropu. Invazija klasična.

4. A Albanija? Jeste da etničke manjine nisu baš najbolje tretirane, ali koliko sam čuo Albanci hrišćani imaju ista prava kao Albanci muslimani i nisu diskriminisani.

5. U srednjem veku imaš invaziju Krstaša. Svidelo ti se ili ne, najgenocidniji narodi na svetu su Evropski.

6. Државе Библијског појаса су те јужњачке државе у САД.

А ово за терористе и независност, па и исламисти хоће обнову старих калифата, у њиховим главама то им припада, у суштини и једни и други хоће државу насилним путем. Наравно да су исламски терористи екстремнији, ем је више срања тамо, ем је религијска идеологија много јача од било које друге

7. то слика што си ставио нема везе са вјерском нетолеранцијом него националном

8. Mislim na autobusa.

9. Alal vjera tom na slici, namešta Krst što iskrivio se.

10. са даунима не коментаришем ништа

11. Šiptari nas ne bi mrzeli da smo ne daj bože i mi muslimani.
    Šiptari i npr balije se vole medjusobno.

12. Prvo, to su republike a ne države. Drugo, one jesu sekularne, jer im papa ne donosi zakone, i van venčanja, sveštenici nemaju državna prava. Da ne spominjem koliko je to daleko od San Franciska na primer. Ajd ovako: Koja je to hrišćanska nesekularna država koja omalovažava i guši druge religije poput Arabije ili Bruneja? U momentu, u kojoj to muslimanskoj zemlji nemuslimani imaju ista prava kao što imaju nehrišaćani u recimo Švajcarskoj?

А ово за терористе и независност, па и исламисти хоће обнову старих калифата, у њиховим главама то им припада, у суштини и једни и други хоће државу насилним путем.

Neće samo to, hoće da ne postoji niko drugi. To je velika razlika od Iraca na primer.

13. то слика што си ставио нема везе са вјерском нетолеранцијом него националном

Kako nema? Nije to kasarna, opština, već crkva odnosno manastir. Hoćeš da mi kažeš da to po krstu skače pravoslavac?

14. Prvo, to su republike a ne države.

Republika - oblik države. DRŽAVE!

15. I još nešto, ja skoro nisam čuo za teroristički akt hrišćanskih fundamentalista protiv bilo koga. A nema dana da nema terorizma povezanog sa Islamom.
    Još jedan od razloga zašto postajem jebeni Šešelj, a bio sam u fazonu, ti jadni ljudi, treba im pomoć. Što je ne traže po islamskim zemljama?

16. Kako nema? Nije to kasarna, opština, već crkva odnosno manastir. Hoćeš da mi kažeš da to po krstu skače pravoslavac?

Јел се ти правиш глуп или шта? Ово Шиптари уништавају српску цркву, значи мржња против Срба а не против хришћана. Шиптари муслимани и Шиптари хришћани у Албанији имају потпуно иста права и никад нисам чуо да неки муслиман пали католичку цркву у Драчу или тако негдје

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.