SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Kako treba jebati Erdogana....

2. Rusi su do sada uništili nekoliko hiljada cisterni, dok SAD nije ni jednu.

3. Ajeroplane, kada ćeš se vratiti iz Muslimanije? Ili nisi gadljiv na njihove pare? Da ne planiraš da sakupiš dovoljno, pa da organizuješ paramilitarnu formaciju i zavučeš im ga u bugarskom stilu?

4. Arapima treba pare uzeti.

5. Geopolitics with Rasni

6. Najveći sam stručnjak u oblasti imigranta na Vukajliji.

7. Ciklon

Ajeroplane, kada ćeš se vratiti iz Muslimanije? Ili nisi gadljiv na njihove pare? Da ne planiraš da sakupiš dovoljno, pa da organizuješ paramilitarnu formaciju i zavučeš im ga u bugarskom stilu?

Ne vidim što bi to tebe zanimalo ali ajde da te ne muči gorušica, moja firma nije Arapska ni muslimanska.

8. Kolika ti je plata?

9. Ne vidim što bi to tebe zanimalo ali ajde da te ne muči gorušica, moja firma nije Arapska ni muslimanska.

Dakle, u ime mrske zapadnjačke firme si došao na islamsko tle da im izvlačiš pare, pa da im u ime demokratije serviraš novo "Arapsko proleće", pa da posle toga pokreneš anti-zapandu propagandu koja će podstaći potonju anti-islamsku akciju. Iskusno, iskusno.

10. Ciklon
    Dakle, u ime mrske zapadnjačke firme si došao na islamsko tle da im izvlačiš pare, pa da im u ime demokratije serviraš novo "Arapsko proleće", pa da posle toga pokreneš anti-zapandu propagandu koja će podstaći potonju anti-islamsku akciju. Iskusno, iskusno

Muči gorušica? Ne možeš da me svrstaš ni u jednu poznatu fijoku?

11. Nemam ja problema sa gorušicom, uzvišenom, nadljudskom, spiritualnom biću hvala. Evo malo 'ranice, da papaš.
    https://niharkwt.files.wordpress.com/2013/02/tomato_cheese_pasta.jpg

12. E baš mi drago. Nego ova slika čist larpurlartizam?

13. Ako ti želiš da to bude, onda jeste.

14. Nažalost Švedski scenario urodio plodom u Francuskoj

Identične provokacije kao u Švedskoj, pozovu policiju ili vatrogasce pa ih napadnu i kamenuju. Ovaj put na Korzici. Francuzi nažalost uradili baš ono što provokatori i žele. Besni gradjani Ajačia uleteli u džamiju i pokušali da spale Kurane kao osvetu za nekoliko povredjenih vatrogasaca.
    Prikrivanje od strane Francuske kamenovanja i pokušaj da se sve zataška, doneo suprotne rezultate.
    Islamisti igraju baš na tu kartu. Provociraju da bi izazvali slepi bes i nesmotreno reagovanje kod lokalnih stanovnika kako bi uverili preostale muslimane da su ugnjeteni i da bi im se pridružili. Očigledno su procenili da je kritična masa dostignuta i da je vreme da se krene dalje u osvajanje teritorija.
    http://www.bbc.com/news/world-europe-35179198

15. што тебе на заклаше џихадисти тамо на блиском истоку него овде узнемираваш поштен свијет у 3 ујутро некаквим геополитичким небулозама

16. Аутобус
    што тебе на заклаше џихадисти тамо на блиском истоку него овде узнемираваш поштен свијет у 3 ујутро некаквим геополитичким небулозама

Nebuloze? Ako kažeš da poznaješ Fra onda znaš da masovna navala emigranata na Korziku traje još od 2010.

17. Ma bre, jest, uopste nece biti rata, multikulturalna Evropa, izbeglice će se mirno asimilovati i ostatak života provesti kao PRAVI Evropljani.

Rašide ajde maznemo Pežoa?
    Ne, brate moj zabludeli. Ova zemlja nas je primila i othranila, i ja više nisam Rašid, ja sam Raša, multimedijalni umetnik gej.

18. Pa gde nadjoše da kradu Pežoa od korzikanske mafije? Zajeb grdan

19. Ali kapiram da je prosečni evropljin jači i pametniji od prosečnog balije.
    Neće smeti ništa dok ih ne bude barem duplo više.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.