SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Rasni, grčka ima najviše brodova na svetu (ne ratnih, već svih ostalih), tako da im je dovoljno samo dug da im otpišu brodova im faliti neće.

2. А како би решио случајеве оних муслимана који не желе да се одрекну Алаха и редовно клањају намаз, а не праве никаква срања? Осећам да би и тада сметали. Признај, желиш Белу Европу.

3. А како би решио случајеве оних муслимана који не желе да се одрекну Алаха и редовно клањају намаз, а не праве никаква срања? Осећам да би и тада сметали. Признај, желиш Белу Европу.

Samo im ne bi dao da javno ističu klanjanje i ta sranja. U svoja 4 zida nek se trpaju u dupe ako oće.

4. Rasni, beli hrišćanski supremacist. Ne bi me začudilo da emigrira u Ameriku i postane član Kju Kluks Klana. Doduše, ako ga prime, jer ipak bi bio u njihovim očima nešto kao Šiptar il Bugarin. Možda da prime njegove unučiće jednog dana, ako budu imali dovoljno svetlu put.

5. Puće Evropa kao Jugoslavija.

6. Da li znate za priču o trojici braće imigranata i njihovoj situaciji ljetos na granici?

7. Puće Evropa kao Jugoslavija.

Ono kad jedan nekrofil nagovara drugog da iskopa leš, a ovaj drugi se nećka, kao, čekaj još malo. I onda ovaj nestrpljivi kaže: Ma ajde, dok mi uđemo u nju, ona će već da se raspadne.

8. Počinje bili Srbin, Hrvat i Bosanac?

9. Ne mrzim ja crnca hrišćanina. Ali islam ne podnosim.

10. Imigranti iz Donbasa mi ne bi smetali, čak bi i koristili.

11. Мора испрати крв Швеђанкама. Требаће бар три генерације да се елиминишу и назнаке џипси лука у физиономији Раснијевих потомака. Јер крв није вода. Црна коса, семитски нос, чоколадни тен, и бадемасте очи којима Расни са очинском бригом посматра тренутна дешавања у вези мигрантске кризе у Јевропи, нису препрека томе да постане вођ Беле Европе. Мислим да му амбиције не иду испод тога.

12. Oci plave, kosa svetla, koža boje kajmaka.
    Pretke mi nisu puno karali Turci.

13. Oci plave, kosa svetla, koža boje kajmaka.

Hahhahah
    https://www.youtube.com/watch?v=FIGAZnk5Iwo

14. Realno, ovde Srbin izgleda najevropskije.

15. Ne smeta meni cigan ako je normalan. Isto tako mi ne smeta ni musliman ako to ne ističe, tj ako ne klanja na ulici, nosi nekakva govna po sebi i kuka kako je ugrožen.

16. Ипак је РАСАН. Реци ми, Расни, да ли би био у вези са неком Циганчицом? Знаш како су лепе док су младе и беле у души, док их не отме зов дивљине и свога јата?

17. Rasni je rasnista.
    skečitj

18. Bome Rasni možda Turci nisu al' izgleda da je Švabo nadoknadio vekove koje je Turčin propustio

19. Не полажу само Швабе екслузивно право на плаве очи светлу косу и млечнобелу пут. Ево нпр ја сам плавооки циганин без капи немачке крви. Потврђено

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.