SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. jeben li van majku nenormalnu

2. Granjka
    Od mene aplauz na otvorenoj sceni

3. Moj je Deda pricao: "Srbin, kad mu musliman pruzi parce sira nabodeno na vrh noza, gleda u sira, a ne vidi da mu je noz pod grlom."

4. Kakva je licemerština ljigava nazvati izbeglice migrantima. Pa zaslužujemo još jednu oluju.

5. jebem ti stomajki

6. Нејебач, олуја ти кућу однела, мигрантима их зову Европљани, ми их чак и не зовемо, али су ипак добродошли да прођу кроз нашу земљу на путу ка ЕУ.

7. Тачно, ми их не зовемо ни избјеглицама ни мигрантима, него убаченим терористима и Исиловцима

8. Kurac ih ne zovemo, počevši od naslova teme i ajerove vizure konačnog rešenja srpskog pitanja pa do medijskih kmečanja.
    A licemerština je u narodu koji na dan Oluje kuka o 200.000 proteranih, a sutradan pljuje izbeglice, kako naše tako i tuđe.

Eto, i teroristima

9. jebac_presretac
    Tih 200.000 su bili Srbi i dolazili su u maticu Srbiju
    Isti narod ista vera isti običaji

Sirijci samo tetki da daju lek pa će se vrnu?

10. Јебач, види, да ти објасним нешто као старији и искуснији... Свака миграција је планирана. Има свој циљ, пут и начин. Не желим да прејудицирам о овој миграцији, нисам упознат довољно и не могу ништа да кажем са 100% сигурности. Али могу да те подсетим шта је било са нашим мигрантима, са нашим избеглицама.
    Прво, кад су дошли у Србију на тракторима, нико их није дочекао као људе, већ су преусмерени као стока на Косово и Метохију, без плана, без поретка и реда. Људи су логично били нервозни и бесни због тога.

Друго, за 25 година нису успели да се асимилују у наше друштво, иако смо исти народ, вера и култура. Не можеш на силу да натераш некога да се уклопи у друштво које му није блиско. Преселиш неког Книћана у неку припиздину пуну Шиптарчина и мислиш да ће бити све ОК. Неће.

Треће, сјебали су нас тотално економски, јер су то све били несрећни људи који су морали да раде за много мало пара да помогну своје мучене породице. Ја не кривим њих, само констатујем реалне чињенице. Не кажем да ће сјебати Сиријци немачку економију, али ће ојадити јефитну немачку и европску радну снагу, има да прешишају и Бугаре, Румуне и Пољаке.

Решење српског питања је сложена тема и о томе треба са опрезом говорити, али чињеница је да за сада мигранти (избеглице, привремено расељена лица - назови их како хоћеш) НИСУ проблем у Србији. Али могу постати жесток проблем ако се буде тражило њихово стационирање у Србији, јер су они живи људи и требаће им велика подршка, помоћ и много ресурса. Мисли о томе.

Постоји разлика између фактичке констатације ситуације на терену и простог пљувања по било коме или било чему. Није лепо са твоје стране што си спреман да због става једног ајероплана цео један народ оквалификујеш оваквим или онаквим. Ено ти оно говно Мићићка што се проституише са Евроатлантским савезом (тако јој се беше зове секта) је примила једну сиријску породицу. Човек би рекао да је она добра и душа од жене, а оно обична курветина која подржава НАТО који је управо и разјебао (посредно) Сирију.

11. kunem ti se platices mi za ovo!!

12. ovo nisam doziveo u svojih 40 i kusur

13. NIKAD NISAM VOLEO DA SEREM SA NEKIM NE VIDIM ŠTO BI BILO ŠTA DRUGAČIJE SA IMIGRANTIMA. NE ZNAM ŠTA O TOME LAPRDATE 70 STRANA. PLUS SU MUSLIMANI PA PERU DUPE A NE TROSLOJNIM 100% CELULOZA PAPIROM DA BRIŠU. GLUPA VAM JE TEMA.

14. Granjka
    Јебач, види, да ти објасним нешто као старији и искуснији... Свака миграција је планирана. Има свој циљ, пут и начин. Не желим да прејудицирам о овој миграцији, нисам упознат довољно и не могу ништа да кажем са 100% сигурности. Али могу да те подсетим шта је било са нашим мигрантима, са нашим избеглицама.
    Прво, кад су дошли у Србију на тракторима, нико их није дочекао као људе, већ су преусмерени као стока на Косово и Метохију, без плана, без поретка и реда. Људи су логично били нервозни и бесни због тога.

Друго, за 25 година нису успели да се асимилују у наше друштво, иако смо исти народ, вера и култура. Не можеш на силу да натераш некога да се уклопи у друштво које му није блиско. Преселиш неког Книћана у неку припиздину пуну Шиптарчина и мислиш да ће бити све ОК. Неће.

Треће, сјебали су нас тотално економски, јер су то све били несрећни људи који су морали да раде за много мало пара да помогну своје мучене породице. Ја не кривим њих, само констатујем реалне чињенице. Не кажем да ће сјебати Сиријци немачку економију, али ће ојадити јефитну немачку и европску радну снагу, има да прешишају и Бугаре, Румуне и Пољаке.

Решење српског питања је сложена тема и о томе треба са опрезом говорити, али чињеница је да за сада мигранти (избеглице, привремено расељена лица - назови их како хоћеш) НИСУ проблем у Србији. Али могу постати жесток проблем ако се буде тражило њихово стационирање у Србији, јер су они живи људи и требаће им велика подршка, помоћ и много ресурса. Мисли о томе.

Постоји разлика између фактичке констатације ситуације на терену и простог пљувања по било коме или било чему. Није лепо са твоје стране што си спреман да због става једног ајероплана цео један народ оквалификујеш оваквим или онаквим. Ено ти оно говно Мићићка што се проституише са Евроатлантским савезом (тако јој се беше зове секта) је примила једну сиријску породицу. Човек би рекао да је она добра и душа од жене, а оно обична курветина која подржава НАТО који је управо и разјебао (посредно) Сирију.

Овуда господине
    http://i.imgur.com/qyeNC4t.jpg

15. Nema samo ajero kriminalne stavove o izbeglicama za početak, već većina ljudi odavde. On je samo reprezentativni uzorak.

Naše je da pomognemo sve izbeglice, kako i koliko možemo, bez obzira odakle su, bez suvišnih kalkulacija. Jeste, svi znaju ko je sve to smutio izazivanjem sranja na blistoku, međutim to ne menja činjenicu da neki X ljudi beže od Y rata. I tu bi trebalo sva polemika o njima da se završi.

Sasvim druga je priča to da Džele koje su to zakuvale treba to i da pojedu, to jest da briga o tim ljudima treba da ide po njihovom džepu, ali jebiga - realnost je uvek drugačija.

16. U kako ću da se smejem kad počnu da dižu evropske a i srpske kafiće u vazduh. Vama evropejcima i kosmopolitama a nadasve filantropima najviše.
    ALAHU EKBER111!!!!1111

17. Аутобус
    Хвала на позиву, али нисам ти род ни помозибог, не желим да те посећујем, мислим да ти је тамо сасвим фино. Зови неког другог. Наполеона, рецимо.

18. Naravno da postoji mogućnost (svaki normalan teroristički lider bi iskoristio priliku) da među tim ljudima ima i terorista. Međutim, za to služe obaveštajne službe. Za to postoji država.
    Da spreči dron nad terenom, a ne da pobedi u utakmici.
    A jebiga, taj urođenički fašizam ne poznaje institucije, zna samo za četiri zida. To je rešenje za sve.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.